background img
banner
banner

Αναζητούνται επιθετικές λύσεις στην ‘‘Μαύρη Θύελλα’’

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΛΙ ΤΕΣΤ ΕΝ’ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Στο γήπεδο Δημητρόπουλου έγινε η προπόνηση της Τετάρτης, εκεί θα πραγματοποιηθεί και η σημερινή προετοιμασία των μελανόλευκων. Επιστροφή στην φυσική έδρα του Δημοτικού Σταδίου με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, ενώ η τελευταία προπόνηση του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί πρωί, αμέσως μετά τα τεστ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήσαν παρόντες χθες στο Δημητρόπουλο, με την τεχνική ηγεσία να εξακολουθεί να δοκιμάζει σχήματα πριν την τελική απόφαση της βασικής 11άδας στο παιχνίδι με τον Αίαντα Γαστούνης.

Προφυλάχθηκε ο Παύλος Λιάτος με μικτή ομαδική και ατομική προπόνηση. Θα απουσιάσει το επόμενο διήμερο ο Θόδωρος Βαλλιάνος, αφού έχει ραντεβού να κάνει το εμβόλιο και θα μεταβεί στην Αθήνα.

Μάλλον ο Μάριος Καραμπούλας προορίζεται για «φουνταριστός»

Ύστερα από την αποχώρηση του πρώτου σκόρερ Βαγγέλη Γκάτση, στον Παναιγιάλειο αναζητούν κάποια πιθανή προσθήκη κάποιου επιθετικού (μέχρι τις 16/04 που λήγουν οι μεταγραφές), ή κάποια εναλλακτική λύση εκ των έσω. Πιθανότερος αντικαταστάτη του Γκάτση στην επίθεση, είναι ο Μάριος Καραμπούλας, γεγονός που φανερώνεται και στα εσωτερικά διπλά των μελανόλευκων.

Απαραίτητο ήταν ένα φιλικό

Δεν μπόρεσε τελικά να κάνει ένα φιλικό παιχνίδι ο Παναιγιάλειος, κάτι που ήθελε πολύ η τεχνική ηγεσία, όμως οι κανόνες ασφάλειας με το υγειονομικό πρωτόκολλο έκαναν δύσκολη την πραγματοποίησή του. Μοιραία η Αιγιώτικη ομάδα θα πάει στα επίσημα παιχνίδια, χωρίς την «πρόβα τζενεράλε».

Χωρίς τους φετινούς του σκόρερς ο Παναιγιάλειος

Έξι γκολ έχει σημειώσει ο Παναιγιάλειος στην επίθεση, από τα οποία τα 4 ήσαν του Βαγγέλη Γκάτση και τα άλλα δυο του Βασίλη Χριστόπουλου. Οι δυο φετινοί γκολτζήδες αποχώρησαν για Ναύπακτο και Ρόδο, με αποτέλεσμα να αναζητούνται τώρα επιθετικές λύσεις από τους υπόλοιπους μελανόλευκους.

Ο πίνακας των σκόρερς
4 Γκάτσης Παναιγιάλειος
4 Νάκα Ναύπακτος
3 Βλασόπουλος Διαγόρας
3 Κουλούρης Αίας Γαστούνης
3 Κούνια Ζάκυνθος
2 Χριστόπουλος Παναιγιάλειος
2 Σταυρόπουλος Ναύπακτος
2 Μπράτι Παλληξουριακός
2 Ζώντος Ζάκυνθος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr