background img
banner
banner

Απολύμανση και προπόνηση στον Παναιγιάλειο

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Με προληπτικά μέτρα, την τήρηση του υγειονομικού πρωτόκολλου και με προπονήσεις, ο Παναιγιάλειος συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αίαντα Γαστούνης.
Ύστερα από μια 5μηνη καθυστέρηση, ο Αιγιώτικος Σύλλογος επιστρέφει στα επίσημα παιχνίδια στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Χθες πραγματοποιήθηκε απολύμανση στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου, τα οποία και θα χρησιμοποιηθούν την Κυριακή από τον Παναιγιάλειο και την φιλοξενούμενη ομάδα της Γαστούνης.

Η τεχνική ηγεσία ήθελε να κάνει ένα φιλικό παιχνίδι που παράλληλα θα αποτελούσε ένα πρώτης τάξεως τεστ πριν τα επίσημα παιχνίδια, έκαναν δύσκολη όμως την πραγματοποίησή του οι κανόνες ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο, διαφορετικά σε περίπτωση βροχής οι μελανόλευκοι θα μεταβούν στο γήπεδο Δημητρόπουλου.

Υπεράριθμο το μελανόλευκο ρόστερ

Στους 31 ποδοσφαιριστές έχει φτάσει το ρόστερ του Παναιγιάλειου. Θέμα που απασχολεί το προπονητικό δίδυμο, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει σιγά – σιγά ένα ξεκαθάρισμα, μειώνοντας το έμψυχο υλικό σε ένα πιο ευέλικτο σχήμα.

Παράλληλα οι προπονητές του Παναιγιάλειου δίνουν ευκαιρίες για προπόνηση και σε ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος να γυμνάζονται με την ομάδα, ασχέτως αν τους υπολογίζουν ή όχι για την αγωνιστική περίοδο.

Η παράταση στις μεταγραφές επανέφερε το θέμα απόκτησης επιθετικού

Η παράταση των μεταγραφικών κινήσεων μέχρι τις 16 Απριλίου ωστόσο, έχει επαναφέρει στον Παναιγιάλειο το θέμα αναζήτησης κάποιου ακόμα επιθετικού. Η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία βρίσκεται σε μια σειρά επαφών, που θα έχουν θετική κατάληξη μόνο αν βρεθεί ο κατάλληλος επιθετικός, που θα τηρεί όλες τις προϋποθέσεις και τις ανάγκες της ομάδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr