background img
banner
banner

Δύο νέες ξενοδοχειακές μονάδες κατασκευάζονται στο Αίγιο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑ, ΜΙΛΟΥΝ ΣΤO PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΤΟΛΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Πεδίο επενδύσεων στον ξενοδοχειακό τομέα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα το Αίγιο. Δύο νέα εγχειρήματα έρχονται να… ταράξουν τα ήσυχα νερά προσφέροντας το κάτι διαφορετικό μέσα στην πόλη. Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Αναστασίου και αφετέρου η Χριστίνα Θανασούλια, προετοιμάζουν δύο νέες επιχειρήσεις – έργα πνοής που έχουν ήδη σηματοδοτήσει την έναρξη μίας νέας τουριστικής εποχής για τον τόπο και σε οικονομικό επίπεδο και σε επίπεδο ανάπτυξης.

Τα νέα ξενοδοχεία θα αποτελέσουν αναμφίβολα, το έναυσμα για τη δημιουργία κι άλλων επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή, καθώς θα αποτελέσουν αφορμή για νέες δραστηριότητες και θέσεις εργασίας. Κι αυτό είναι το σίγουρο “πάτημα” των ανθρώπων που έχουν το επιχειρείν ως βίωμα τους.

Η ευόδωση τουριστικών σχεδίων, θα μεταβάλει την εικόνα της πόλης, προσφέροντας παράλληλα και νέες προοπτικές σε κάθε τομέα.
Είναι ένα ακόμη θετικό πρόσημο που σίγουρα θα… δείξει και θα “ενδιαφέρει” κάθε σύγχρονο άνθρωπο της Αιγιάλειας ή όχι, αφού είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς προσπαθειών που έχουν καταβάλει πολλοί μικροεπενδυτές κατά το παρελθόν, είτε πέτυχαν είτε όχι.

Με θέα στον Κορινθιακό τα δωμάτια του “Amario Suites Hotel”

Πρόκειται για το γνωστό κτίριο της παραλιακής ζώνης της πόλης, το οποίο στέγαζε παλιότερα τον χώρο διασκέδασης «Piccadilly». Ανακαινίστηκε πλήρως και έχουν ξεκινήσει οι εργασίες, ώστε να είναι έτοιμο περί τα τέλη του ερχόμενου Νοεμβρίου. Η διαμονή στα δώδεκα υπερπολυτελή δωμάτιά του, θα κυμαίνεται από 70 ευρώ μέχρι 130 ευρώ, ανάλογα με τα τετραγωνικά, τις παροχές και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει το εκάστοτε δωμάτιο.

Στα μεγάλα πλεονεκτήματα του “Amario Suites Hotel” θα λογίζονται, το μεγάλο και άνετο ιδιωτικό πάρκινγκ συνολικής έκτασης 650 τετραγωνικών μέτρων, η απίστευτη θέα με την θάλασσα στο… “πιάτο” στα περισσότερα από τα δωμάτια και βέβαια, θα διαθέτει εκτός από τη σύγχρονη ρεσεψιόν, καταστήματα μέσα στην μονάδα και ξεχωριστά, οινοποιητική “γωνιά”.

Τέλος, ο επισκέπτης θα μπορεί στον ίδιο χώρο του κτιρίου να κάνει γυμναστική ή οποιαδήποτε ενέργεια που αφορά την φυσική κατάσταση γενικώς, καθώς θα λειτουργεί πλήρες και οργανωμένο γυμναστήριο – spa.

Επένδυση με προοπτικές από τον Γιάννη Αναστασίου

«Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του Δεκεμβρίου και ευελπιστούμε ότι στις εορτές των Χριστουγέννων θα είναι ήδη σε πλήρη λειτουργία. Πρόκειται για μια πεντάστερη ξενοδοχειακή μονάδα με 4αστερο χαρακτηρισμό, το οποίο θα έχει 12 αυτόνομα δωμάτια σε στυλ σουίτας. Όλα τα δωμάτια θα είναι από 35 έως 50 τετραγωνικά μέτρα και θα έχουν εξοπλιστεί με την τελευταία “λέξη” της τεχνολογίας και της άνεσης, από κάθε άποψη» αναφέρει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Να σημειωθεί ότι οι τιμές των δωματίων θα είναι απόλυτα λογικές και θα συμβαδίζουν με τις “ανάγκες” της εποχής, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα στερηθεί κανένας χώρος της άνεσης και της ποιότητας των παροχών, αφού κάθε δωμάτιο θα διαθέτει μέχρι και υδρομασάζ ή τζακούζι.

Το ξενοδοχείο θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις παγκόσμιες πλατφόρμες αναζήτησης ξενοδοχείων και βεβαίως, έχει ιδιόκτητο χώρο πάρκινγκ, τεράστιο χώρο στην είσοδο της ρεσεψιόν που θα λειτουργούν διάφορες υπηρεσίες, ενώ θα διαθέτει και καφετέρια».

«Σκοπεύουμε να επικεντρωθούμε στον “οινοτουρισμό”»

«Η επένδυση θα υλοποιηθεί με απολύτως μακροχρόνια προοπτική. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στο Αίγιο και σαφώς θα δώσει πνοή στον τόπο. Μέσω της επιχείρησης μας της “Cavino” υπάρχει μια μεγάλη εισροή πελατών από συνολικά 52 διαφορετικά κράτη σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ένα 20% των κρατήσεων του νέου ξενοδοχείου θα καλύπτεται από τις δικές μας δραστηριότητες, από την πελατεία μας μέσω του εργοστασίου.

Θα δημιουργηθεί ένα σύστημα ξενάγησης τέτοιο, όπου η επένδυση αυτή θα απευθύνεται σε πολύ κόσμο, σε πολλούς τομείς και κλάδους της αγοράς, ενώ σκοπεύουμε να επικεντρωθούμε στον “οινοτουρισμό”.

Δηλαδή όλο το ξενοδοχείο θα κινείται προς αυτό το πλαίσιο, έχοντας μάλιστα στον ημιώροφο ένα “wine club”, ένας ιδιαίτερος χώρος που θα ασχολείται αποκλειστικά με το κρασί, με όλα όσα μπορεί να “αναδείξει” και να προσφέρει, ένα τέτοιο ενσωματωμένο ξενοδοχειακό club ανά τον κόσμο, με όλες τις παροχές και τις ανέσεις που δύναται να έχει» αναφέρει στo protionline.gr ο κ. Αναστασίου.

Με απίστευτες παροχές το ‘‘Eleven Suites Hotel’’ στην πλατεία Δεξαμενής

Πρόκειται για μια επένδυση που υλοποιήθηκε από το… μηδέν με την ανέγερση του κτιρίου ακριβώς απέναντι από την πλατεία Δεξαμενής, δίπλα από γνωστό σούπερ μάρκετ. Η αρχική ιδέα ήταν να διαμορφωθεί έτσι ώστε να γίνει ένα ¨luxury¨ ξενοδοχειακό συγκρότημα που δεν θα μοιάζει με τα παραδοσιακά δωμάτια τον ξενοδοχείων όπως υπάρχουν ως τώρα και… αυτό ακριβώς και έγινε. Τα έντεκα υπερπολυτελή διαμερίσματά του θα έχουν τις απολαύσεις και τις παροχές που προσφέρει οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο στα μεγάλα τουριστικά σημεία. Το κόστος για ένα βράδυ θα κυμανθεί από 100 έως 150 ευρώ, ανάλογα με τη θέση του δωματίου και τις παροχές που ζητά ο πελάτης. Δεν θα μοιάζει καθόλου με τα κλασικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια που ως τώρα έχουμε υπόψη, καθώς η πολιτική της διαχειρίστριας εταιρείας είναι οι πολυτελείς υπηρεσίες που λίγο πολύ όλοι δικαιούνται… Τέλος, να σημειωθεί ότι στον χώρο του ξενοδοχείου θα λειτουργεί πισίνα υψηλών προδιαγραφών και πολλές – πολλές ακόμα έξτρα παροχές, που θα ανακοινωθούν σε απώτερο χρόνο.

Eleven Suites Hotel από την Χριστίνα Θανασούλια

«Η επένδυση αυτή θα είναι μια πρωτοποριακή επιχείρηση στην Αιγιάλεια η οποία ευελπιστούμε ότι θα έχει ολοκληρωθεί σε 12 μήνες από τώρα και θα λειτουργεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Ο αρχικός στόχος ήταν να ξεκινήσει η λειτουργία του στις ερχόμενες γιορτές, όμως λόγω καθυστερήσεων των προγραμμάτων και κυρίως λόγω του covid-19 πολλά πράγματα πήγαν “πίσω”. Αυτή τη στιγμή και όπως έχει η οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην περιοχή, αλλά και σε επέκταση σε όλη την χώρα, δεν είχε… νόημα να “τρέξουμε” τις διαδικασίες και… δεν το κάναμε. Για την δική μας περίπτωση λοιπόν, σε μια νέα μονάδα και σε μία μη τουριστική περιοχή, η περίοδος της απόλυτης θετικότητας δίχως κορωνοϊό και χωρίς την οικονομική του… “πίεση” είναι από την άνοιξη του ‘22 και έπειτα. Τα ονόματα των ιδιοκτητών του “Eleven Suites Hotel” είναι η Μυρτώ Ανδριανοπούλου και ο Πάρις Ανδριανόπουλος, τα παιδιά μας δηλαδή, ενώ διαχειρίστρια του ξενοδοχείου θα είναι η Γιάννα Θανασούλια.» αναφέρει στo protionline.gr η Αιγιώτισσα επιχειρηματίας κ. Θανασούλια.

Θα προσφέρει εξαιρετικές και ιδιαίτερες παροχές στους πελάτες

«Πρόκειται για 11 μεμονωμένα, ξεχωριστά και υπερπολυτελή δωμάτια τα οποία θα είναι σε στυλ σουίτας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έχει προβλεφθεί κάθε σουίτα του, να έχει όλες τις ανέσεις που μπορεί να παρέχει ένα πεντάστερο ξενοδοχείο παγκοσμίως, να προσφέρει εξαιρετικές και ιδιαίτερες παροχές στους πελάτες και φυσικά να είναι πολύ εξελιγμένο και σύγχρονο» λέει η κ. Θανασούλια στo protionline.gr. Να σημειωθεί, ότι κάθε δωμάτιο θα είναι περίπου στα 45 τετραγωνικά μέτρα και όλα, θα ¨αγγίζουν¨ την κορυφαία άνεση και ασφάλεια, οργάνωση και λειτουργία. Πρόκειται για 11 “μικρά σπίτια” ουσιαστικά, τα οποία θα διαθέτουν όλα τα comfort, πλην της ιδιωτικής κουζίνας. Το αρχικό σχέδιο ήταν να γίνει ένα “city hotel” το οποίο θα είναι κοντά στο κέντρο της πόλης, εξυπηρετικό σε κάθε περίπτωση, άνετο και πλήρως εξοπλισμένο και ευρύχωρο. Και έτσι κι έγινε.

Είναι σχεδιασμένο από την αρχή του, να είναι μια “luxury κατάσταση” που σκοπό θα έχει την πληρότητα των παροχών σε όλα ανεξαιρέτως τα επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβάζει κατακόρυφα και την “αξία” της περιοχής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr