background img
banner
banner

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναιγιάλειος 2-0 στο Ληξούρι | ΦΩΤΟ

Πήρε αυτό που ήθελε σήμερα ο Παναιγιάλειος από τον Παλληξουριακό εκτός έδρας και το είχε ανάγκη, μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Αίαντα Γαστούνης.

Οι μελανόλευκοι χωρίς τον Νίκο Βλάχο που είχε πρόβλημα στον δικέφαλο και δεν ξεκίνησε, είχαν διάθεση και πίστη αυτή την φορά στη νίκη, είχαν όμως και άγχος που τους οδήγησε σε κάποια λάθη, αποτρέποντάς τους έτσι  στο να σιγουρέψουν γρήγορα το τρίποντο, αφού αν και ουσιαστικά ακίνδυνος ο Παλληξουριακός, με ένα γκολ θα έμπαινε στο παιχνίδι.

Χρειάστηκε λίγα λεπτά να κάνει το παιχνίδι του ο Παναιγιάλειος  

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο, την ίδια ώρα που οι μελανόλευκοι έψαχναν τα πατήματά τους, κάνοντας και την αναγνώριση του αγωνιστικού χώρου.

Με τον χρόνο ο Παναιγιάλειος αποκτούσε την κυριαρχία στο παιχνίδι, ξεκινώντας μια σειρά επιθέσεων που ξεκίνησαν με ένα γκολ και τελείωσαν με ένα ακόμα το α΄ ημίχρονο.

Γκολ και ευκαιρίες για τους μελανόλευκους 

Το πρώτο γκολ του Παναιγιάλειου ήρθε σχετικά νωρίς για να λειτουργήσει ευεργετικά και στο ηθικό των παικτών.

Στο 19΄ (0-1) ο Μπούνας με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αξιοποίησε με γκολ την σέντρα του Καφεντζή.

Πριν φτάσει στο 2ο γκολ ο Παναιγιάλειος, είχε δοκάρι με τον Σπυρόπουλο στο 34΄ και σουτ του Μαυρόπουλου μέσα από την περιοχή στο 37΄, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Τσαούσι.

Πήγε με 2-0 στα αποδυτήρια 

Το επιθετικό κρεσέντο του Παναιγιάλειου, απέδωσε ακόμα ένα γκολ πριν σφυρίξει τη λήξη του ημιχρόνου ο διαιτητής Τσοπλάκος.

Ήταν στο 43΄ η προσπάθεια και σέντρα από δεξιά του Σπυρόπουλος και το σουτ μέσα από την περιοχή του Μπακατσέλου, που έδωσε το προβάδισμα ασφαλείας 2-0.

Διατήρηση του σκορ και καλή διαχείριση στο β΄ μέρος

Καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι οι μελανόλευκοι, έδειξαν να ξέρουν τι ζητούν στο γήπεδο. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γρήγορο γκολ και το 2-0 του ημιχρόνου, για να ακολουθήσει η σωστή διαχείριση στο β΄ μέρος.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να μειώσουν και να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αρκέστηκαν σε κάποιες προσπάθειες από …στημένα, προς το τέλος του αγώνα.

Ένα ακόμα θετικό στην Αιγιώτικη ομάδα, ήταν ότι πήρε βοήθειες από τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν σαν αλλαγή στο β΄ ημίχρονο.

Συμπλήρωσε 4 κίτρινες ο Μαυρόπουλος 

Θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Σκουλικάδου ο Βασίλης Μαυρόπουλος, αφού στο Ληξούρι δέχτηκε την κίτρινη κάρτα, ήταν η 4η που επισύρει την τιμωρία της μιας αγωνιστικής..

Παλληξουριακός:Τσαούσι, Χατζιάι, Νεστερένκο Λουλούδας, Λυκούδης, Δαλκαφούκης, Χατζηστάμου, Ευστρατιάδης, Καράι, Βιτωράτος, Ίγκνατ.

Παναγιάλειος: Καλλιακμάνης, Κουραχάνης, Καφεντζής, Παπασπηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Μπακατσελος (80΄ Σπανογιάννης), Καραμπούλας (87΄ Πλατυκώστας), Λιάτος (87΄ Ορτέντζιος), Σπυρόπουλος (70΄ Σουβατζόγλου).

Ευχαριστεί τον Παλληξουριακό για την φιλοξενία ο ΠΓΣ 

Το ΔΣ του Παναιγιάλειου ανακοίνωσε ευχαριστήρια για τη φιλοξενία στο Ληξούρι:

«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Παλληξουριακού για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στο μεταξύ μας παιχνίδι και πραγματικά λυπόμαστε που δεν θα υπάρχει ματς δεύτερου γύρου ώστε να ανταποδώσουμε. Ευχόμαστε από καρδιάς στο Σωματείο του Ληξουρίου να πετύχει τους στόχους του». 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr