background img
banner
banner

Η προσωπική «μάχη» του Νίκου Κόκλα με τον κορωνοϊό

ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ 6η ΥΠΕ- ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ – ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ»

Την περιπέτεια της υγείας του και τη… μάχη που έδωσε ενάντια στον κορωνοϊό γνωστοποίησε ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αιγίου Νίκος Κόκλας, επιθυμώντας να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να βγει νικητής…

Όπως αναφέρει, ΄΄στις 30 Μαρτίου ημέρα Τρίτη, εισήλθα στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκα έως την Τρίτη 6 Απριλίου. Φόβος, αγωνία, τρόμος και αβεβαιότητα με είχαν κυριεύσει, κανένας δεν μπορεί να αγνοεί τον φονικό εφιάλτη του COVID 19.  Στις οκτώ ημέρες νοσηλείας έμεινα εντυπωσιασμένος, παρά τα προβλήματά μου, από την υπεράνθρωπη προσπάθεια των Γιατρών, Νοσηλευτών, Καθαριστριών και Προσωπικού διανομής φαγητού. Θαύμασα και ενθουσιάστηκα από τον υπερβολικό ζήλο και τον τιτάνιο αγώνα τους κάθε ημέρα, κάθε ώρα, κάθε επίσκεψη. Εκεί στην Α’ πτέρυγα COVID όλοι τους είναι πραγματικοί ήρωες, αληθινοί υπεράνθρωποι. Πιστεύω ότι αυτή η πραγματικότητα υπάρχει και σε όλο το Νοσοκομείο. Από τη μια σώζουν ζωές, από την άλλη σώζουν ψυχές, αφαιρούν πόνο, φόβο, άγχος, η Ανθρωπιά στο μεγαλείο της και η επιστήμη τους ανεκτίμητης αξίας, για το καλό του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, του ΑΣΘΕΝΗ. Μετά από οκτώ ημέρες εξήλθα του Νοσοκομείου σίγουρος, υγιής και πάνω απ’ όλα βέβαιος ότι η Δημόσια Υγεία αντέχει και οι Λειτουργοί της και θέλουν και μπορούν να κάνουν θαύματα παράγοντας σπουδαίο έργο και κρατάνε  όρθια τη Δημόσια Υγεία΄΄.

Τους αξίζουν καλύτερες συνθήκες εργασίας

Και καταλήγει: ΄΄Τώρα που είμαι ήρεμος στο σπίτι μου, θέλω να καταθέσω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους Γιατρούς, Νοσηλευτές και τους άλλους εργαζόμενους στη μονάδα COVID 19 A’ πτέρυγας. Στο πρόσωπο της κυρίας Δημητροπούλου, των κυρίων Στέλλα, Κομνηνού και Κούκιου, Τιμώ, Συγχαίρω, Ευγνωμονώ, Ευχαριστώ και Χειροκροτώ όλους τους Γιατρούς του Νοσοκομείου, όλους τους Γιατρούς της Ελλάδας που πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη δίνουν το μεγάλο αγώνα για καλύτερη Δημοσιά Υγεία, για το καλό του ανθρώπου. Κοντά τους άξιοι συνεργάτες και οι Νοσηλευτές και όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι. ΑΞΙΟΙ – ΕΥΓΕ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι πολύ -πολύ μικρό για να με καλύψει. ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΟΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Σ΄ αυτόν τον τεράστιο αγώνα, η κυβέρνηση πρέπει να προσθέσει την καθολική στήριξη στη Δημόσια Υγεία και να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο Ε.Σ.Υ. εξασφαλίζοντας και καλύπτοντας τις ανάγκες των κρατικών Νοσοκομείων με τεχνομηχανολογικό  εξοπλισμό και με μόνιμες προσλήψεις όλων των κενών θέσεων, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο καλύτερες συνθήκες σε Γιατρούς, Νοσηλευτές, άλλους εργαζόμενους και ασθενείς. Ισχυροποιεί έτσι τη στελέχωση της Δημόσιας Υγείας και δημιουργεί σιγουριά και ασφάλεια στους ασθενείς και το λαό΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr