background img
banner
banner

Πήραν φωτιά τα σκουπίδια σε αποθήκη της παραλίας

ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ‘’ΝΗΣΙ ΤΕΜΕΝΗΣ’’ ΚΑΙ Τ.Κ. ΜΑΓΕΙΡΑ

Οι εγκαταλειμμένες αποθήκες της παραλίας, εκτός του ότι αποτελούν εστία μόλυνσης, αφού έχουν καταντήσει σκουπιδότοποι, βάζουν σε κίνδυνο τους περαστικούς τόσο από την Ζωοδόχου Πηγής, όσο και από τον ποδηλατόδρομο.

Προ διετίας είχε πιάσει φωτιά και είχε καεί ολοσχερώς η αποθήκη δίπλα στην είσοδο του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Τρυπητής, και χθες το μεσημέρι έπιασε φωτιά το απέναντι έρημο κτίριο, με την Πυροσβεστική να σπεύδει εγκαίρως.

Τρία οχήματα με τέσσερις άντρες έφτασαν στο σημείο για να κατασβέσουν τα σκουπίδια που είχαν πάρει φωτιά εντός του χώρου, με την εστία να μην προλαβαίνει να επεκταθεί.
Η αποθήκη πιθανότατα κατοικείται από άστεγους που άναψαν φωτιά για να ζεσταθούν το προηγούμενο βράδυ.

Η αξιοποίηση των ακινήτων αποτελεί μονόδρομο, όπως έγινε με την παρακείμενη αίθουσα, ιδιοκτησίας Κριτσαλωτάκη, που προοριζόταν για ξενοδοχείο και χρησιμοποιείται από τη ΔΗΚΕΠΑ για πολιτιστικές δράσεις.

Εντός των επόμενων μηνών, αναμένεται να «ξαναζωντανέψει» και το παλιό καφέ «Φάρος», αφού ο διαγωνισμός για την εκμίσθωσή του από το Λιμενικό Ταμείο ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με τον επιχειρηματία Σάββα Θεοδωρόπουλο να αναλαμβάνει την λειτουργία του.

Ωστόσο η χθεσινή φωτιά στην παραλία Αιγίου δεν ήταν η μόνη, αφού το απόγευμα της Πέμπτης 8/4 ξέσπασαν πυρκαγιές πρώτα στη θέση ‘’Νησί Τεμένης’’ πλησίον του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και έπειτα στην Τ.Κ. Μάγειρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr