background img
banner
banner

Παρέμβαση στον δήμαρχο να δράσει σε 48 ώρες!

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΟΔ. ΠΗΓΗΣ

Στο θέμα της συσκότισης που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στο μεγαλύτερο τμήμα της οδού Ζωοδόχου Πηγής κάνει αναφορά ο πρόεδρος του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος.

fbt

Μάλιστα, το γεγονός θίχτηκε και στη συνάντηση εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων το απόγευμα της Τρίτης με τον δήμαρχο, από τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Κουλούρη.
Ο κ. Κουλούρης σημείωσε τα εξής: «Επειδή αγαπώ την πόλη μου, όπως και ο πρόεδρος, αρκετές φορές ο λόγος πικραίνει. Καυτηρίασα το συγκεκριμένο σημείο από το οποίο περνάει πολύς κόσμος κατά τη διάρκεια της νύχτας και παρουσιάζει μια εικόνα πλήρους αδιαφορίας. Προσφάτως επισκέφθηκα την πόλη του Βόλου για επαγγελματικούς λόγους όπου διαπίστωσα ότι ο Βόλος έχει πλημμυρίσει από φως, άπλετο φως από την είσοδο της πόλης έως την έξοδο αλλά και όλα τα μικρά σοκάκια μιας σύγχρονης πόλης. Εγώ συντάσσομαι με τη δημοτική αρχή και όλες τις προσπάθειες που καταβάλλει για την πόλη μου αλλά αρκετές φορές πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα καυστικοί σε κάποια ζητήματα τα οποία συνδέονται άμεσα με την εμπορικότητα της περιοχής΄΄.

Επίσης, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως ΄΄είναι ένα από τα ομορφότερα, τουριστικότερα και ιστορικότερα κομμάτια (πλάτανος Παυσανία, 12 βρύσες, παραλιακό μέτωπο) ολόκληρης της Αιγιάλειας και φοβάσαι να περάσεις΄΄ και καταλήγει: ΄΄Θερμή παράκληση: Σε 48 ώρες να είναι έτοιμο, αλλιώς δώστε μας τους πόρους και τα μέσα που έχετε, να τα φτιάξουμε εμείς σε λίγες μέρες΄΄…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr