background img
banner
banner

Σοβαρότητα και προσήλωση

ΖΗΤΗΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ – ΣΤΙΣ 13:00 ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΓΙΑ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Στο Δημοτικό Στάδιο πραγματοποιήθηκε τελικά η χθεσινή προπόνηση. Η ομάδα του Παναιγιάλειου επισκέφθηκε πρώτα το γήπεδο της Τέμενης, το οποίο ήταν ακούρευτο (φωτο), δεν κυλούσε και δεν παιζόταν η μπάλα και αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει.

Με καθυστέρηση λοιπόν ξεκίνησε η προπόνηση στο Στάδιο, με όλους τους μελανόλευκους να είναι παρόντες και τον Λιάτο να μπαίνει στο ομαδικό πρόγραμμα.
Για συγκοινωνιακούς λόγους η συνάντηση της Κυριακής στο Ληξούρι με τον Παλληξουριακό θα ξεκινήσει στις 1:00 το μεσημέρι, όπως ενημερώθηκε χθες η ομάδα του Παναιγιάλειου. Οπότε αναμένεται να ακολουθήσουν νωρίτερα οι επόμενες προπονήσεις, ώστε να μπει η Αιγιώτικη ομάδα σε ένα παρόμοιο χρονικό πρόγραμμα.

Μάριος Βαλαβάνης: ‘‘Μια νίκη δεν φέρνει την άνοδο, ούτε μια ήττα τον υποβιβασμό’’

Για την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης Κυριακής αναφέρθηκε στο protionline.gr το μέλος της διοίκησης Μάριος Βαλαβάνης: «Το άσχημο ήταν ότι δεν είχαμε κάποια ολοκληρωμένη εικόνα για τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα μας στοίχισε ακριβά η ματαίωση (λόγω κορονοϊού) του φιλικού με την Θύελλα Πατρών. Ούτε μια καλή εμφάνιση και νίκη φέρνει την άνοδο, ούτε μια άσχημη εμφάνιση και ήττα φέρνει τον υποβιβασμό.

Αυτή η ήττα μας έγινε μάθημα σε όλους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Να αφήσουμε στην άκρη τις δικαιολογίες και να σοβαρευτούμε, επικεντρωμένοι στον στόχο.»

Σχετικά με την άσκοπη μετακίνηση για προπόνηση στο γήπεδο της Τέμενης, ο Μάριος Βαλαβάνης αφού χιουμοριστικά χαρακτήρισε το χορτάρι της Τέμενης «Αμαζόνιο», τόνισε: «Σίγουρα υπάρχει καλή διάθεση και σύμπνοια από το Νομικό Πρόσωπο, αυτή τη φορά δεν πήγε καλά ο προγραμματισμός και υποχρεωθήκαμε να τα μαζέψουμε και να επιστρέψουμε στο Στάδιο».

Για τη συνάντηση που είχε η διοίκηση με τους προπονητές: «Είχαμε μια συζήτηση σε καλό επίπεδο. Υπάρχει θετικό κλίμα γενικά στην ομάδα και αυτό είναι καλό. Συμφωνήσαμε πως η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή να πάρει τα πάνω της.

Σίγουρα είναι δύσκολο να προσαρμοστούν άμεσα κάποια παιδιά, ιδίως τα νεαρά. Οι προπονητές μας αναγκάστηκαν να πειραματιστούν κατά κάποιο τρόπο στο παιχνίδι με την Γαστούνη, ο χρόνος που κυλάει θα είναι υπέρ της ομάδας.

Να πάρει τα αγωνιστικά περιθώρια που έχει και να γίνουμε ανταγωνιστικοί στους 7 …τελικούς που ακολουθούν».

Τάκης Παπαδόπουλος: «Να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο»

Ο αρχηγός του Παναιγιάλειου Τάκης Παπαδόπουλος υπογράμμισε στo protionline.gr τις απαιτήσεις στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. «Εμείς οι παλαιότεροι προσπαθούμε να βάλουμε τα νεαρά παιδιά και αυτά που προστέθηκαν στο κλίμα της ομάδας. Να συνειδητοποιήσουν που βρίσκονται, το βάρος και τις απαιτήσεις της μελανόλευκης φανέλας. Η διοίκηση μας τα παρέχει όλα, από μας χρειάζεται η προσήλωση στον στόχο. Όπως ήσουν πρώτος, αν δεν προσέξεις μπορεί και να βρεθείς τελευταίος. Να δώσουν όλοι κάτι παραπάνω, για να έρθει γρήγορα η παραμονή. Τα μονά παιχνίδια μπορεί να αποδειχθούν ακόμα πιο επικίνδυνα, αφού δεν έχεις περιθώρια αγώνων, αλλά και για την ρεβάνς του 2ου γύρου.»

Προστίθεται  ο Καλούδης στο ρόστερ

Ακόμα ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Παναιγιάλειου επιστρέφει να φορέσει την μελανόλευκη. Ο Διονύσης Καλούδης που είχε συνεργαστεί με τον Αιγιώτικο Σύλλογο στο προπέρσινο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, επιστρέφει ύστερα από δυο χρόνια στην ίδια κατηγορία.

Μετά τη συμμετοχή του στις τελευταίες προπονήσεις, θα προστεθεί κι αυτός στο ήδη μεγάλο μελανόλευκο ρόστερ (32 ποδοσφαιριστές), μέχρι να ξεκινήσουν οι ξεκαθαρίσεις


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr