background img
banner
banner

Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος ο Παναιγιάλειος

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΔΙΩΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤO PROTIONLINE.GR  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΝΑΛΕ

Ιδιαίτερα δύσκολο αλλά και εποικοδομητικό το έργο που έχει αναλάβει στη φετινή σεζόν ο Πέτρος Δαδιώτης. Με δική του πρωτοβουλία, συγκέντρωσε ένα αριθμό ανθρώπων οι οποίοι καταθέτοντας πάγια το μηνιαίο ποσό που εξ΄ αρχής έχουν υποσχεθεί, συντηρούν το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών αναγκών του Παναιγιάλειου.
Ικανοποιημένος από την τήρηση της υπόσχεσης στην οικονομική βοήθεια, δυσαρεστημένος αντίθετα με την εικόνα που βγάζει ο Αιγιώτικος Σύλλογος στις προπονήσεις, τα παιχνίδια και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικά ο Πέτρος Δαδιώτης δηλώνει στo protionline.gr: «Η διοίκηση προς τιμή της, δεν θέλησε να σταματήσει την πρόοδο στην σταδιοδρομία κανενός ποδοσφαιριστή. Η καραντίνα μοιραία λειτούργησε αρνητικά στο έμψυχο υλικό της ομάδας μας, αφού οι πλέον έμπειροι ποδοσφαιριστές μας προτίμησαν να πάνε σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα, που ήσαν άλλωστε σε λειτουργία και καλά έπραξαν.

Το πρόβλημα στον Παναιγιάλειο επεκτάθηκε και στην καλή φυσική κατάσταση που με τόσο κόπο είχαν …καλλιεργήσει οι προπονητές μας Αλέξης Σπυρόπουλος και Μάκης Λελούδας. Παράλληλα η τεχνική ηγεσία θέλοντας να αναπληρώσει το χαμένο ρόστερ, βρέθηκε να …παλεύει με τα νεαρά παιδιά που ήρθαν στον Παναιγιάλειο, στοχεύοντας να δημιουργήσει το συντομότερο ένα ομοιογενές σύνολο, πράγμα αδύνατο, με τα λίγα αυτά χρονικά περιθώρια που έχουν στη διάθεσή τους.»

«Μοιραία έγινε στροφή και στον στόχο της ομάδας»

Για το αποτέλεσμα των αλλαγών που υποχρέωσε τον Παναιγιάλειο η καραντίνα, ο Πέτρος Δαδιώτης μας λέει: «Στα πρώτα παιχνίδια πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, η ομάδα έδειξε ότι αν και προερχόμενη από τα τοπικά πρωταθλήματα, θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αυτό δεν είναι μόνο κουβέντα δική μας, αφού ο Παναιγιάλειος έδειξε τις μεγάλες του δυνατότητες, στα ντέρμπι με τα φαβορί που ήσαν ο Ναυπακτιακός Αστέρας και η Ζάκυνθος. Ξαφνικά από πρωταγωνιστές βρεθήκαμε …κομπάρσοι, από τον πρωταθλητισμό κάναμε στροφή 360 μοιρών και διεκδικούμε τώρα την παραμονή μας. Να σοβαρευτούμε όλοι. Για όσους δεν το έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει, είμαστε ο ένδοξος Παναιγιάλειος, όνομα που απαιτεί στην προσφορά όλων από οποιαδήποτε θέση βρίσκονται στην ομάδα.»

Εκτός από τα προαναφερόμενα, ρωτήσαμε τον Πέτρο Δαδιώτη αν παρατηρεί κάποια άλλα εμπόδια στην ομάδα του Παναιγιάλειου: «Βεβαίως και λυπάμαι που συμβαίνει και το αναφέρω. Μιλάω για την γκρίνια των γονέων. Θέλουν όλοι να παίζουν τα παιδιά τους, κάτι που φυσικά δεν είναι δυνατόν. Καλό θα ήταν να αφήσουν στην ησυχία της την τεχνική ηγεσία να φροντίσει το έργο της ανεπηρέαστη, χωρίς παρεμβάσεις.»

«Να αξιοποιηθούν τα λίγα περιθώρια χρόνου»

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, ο Πέτρος Δαδιώτης υποστηρίζει: «Η ομάδα θέλει δουλειά. Να βρει ομοιογένεια, να πάρουν τις απαραίτητες για την κατηγορία εμπειρίες οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Η εικόνα που βλέπουμε στις προπονήσεις, συνήθως βγαίνει και στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή δεν είναι η καλύτερη, παραδέχομαι ότι τα παιδιά προσπαθούν πολύ, έχουν όμως κι άλλα αγωνιστικά περιθώρια, για να βοηθήσουν την ομάδα ουσιαστικά. Θεωρώ απαραίτητο να δουλέψουμε σκληρά, να μπούμε στο πνεύμα των απαιτήσεων του πρωταθλήματος, να πάρουμε γρήγορα αυτό που έχουμε ανάγκη, από τα λίγα περιθώρια χρόνου που μας διατίθενται.»

Τέλος ο μπροστάρης στην οικονομική ενίσχυση του Παναιγιάλειου Πέτρος Δαδιώτης, έκανε μια αναφορά σε όλους αυτούς τους περισσότερο ανώνυμους, που παραμένουν δίπλα στις οικονομικές ανάγκες της ομάδας: «Οι καιροί και οι καταστάσεις μας προτρέπουν να παραμείνουμε στις επάλξεις. Σε αυτό το κρίσιμο χρονικό σημείο η ομάδα χρειάζεται οτιδήποτε μπορεί να είναι θετικό για τον στόχο της. Με καλή θέληση και υπομονή, μπορούμε να γιατρέψουμε τις πληγές της ομάδας.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr