background img
banner
banner

Τραπεζάκια έξω λοιπόν | ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤOY PROTIONLINE.GR ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΕΝ’ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

«Πυρετώδεις» είναι οι προετοιμασίες στα καταστήματα εστίασης της περιοχής, τα οποία αναμένεται να ανοίξουν και πάλι στις 3 Μαΐου ύστερα από έξι ολόκληρους μήνες αναστολής δραστηριότητας. Από την επομένη, κιόλας, ημέρα των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού, οι καταστηματάρχες άρχισαν να ετοιμάζουν τα μαγαζιά τους για το άνοιγμα, με τις εργασίες να κορυφώνονται την Μ. Εβδομάδα που διανύουμε. Με το μέτρο στο… χέρι προσπαθούν να τοποθετήσουν τα τραπέζια στις κατάλληλες αποστάσεις, ενώ παράλληλα φρεσκάρουν καρέκλες, τραπέζια και εξωτερικούς χώρους.

Τα μέτρα θυμίζουν αυτά που είχαν ισχύσει την προηγούμενη φορά που η εστίαση επαναλειτουργούσε μετά από lockdown. Η κεντρική ιδέα είναι η διασφάλιση των αποστάσεων, η εκμετάλλευση όσο το δυνατόν περισσότερο των υπαίθριων χώρων και ο συγκεκριμένος αριθμός ατόμων που θα μπορούν να κάθονται στο ίδιο τραπέζι.

Τα καταστήματα εστίασης:

*Θα παραμένουν κλειστά από τις 11 μ.μ. έως τις 5 π.μ.
*Οι πελάτες θα επιτρέπεται να κάθονται μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Δεν θα επιτραπεί η λειτουργία εσωτερικών ημιυπαίθριων χώρων.
*Δεν θα επιτρέπονται όρθιοι πελάτες, παρά μόνο καθήμενοι.
*Σε κάθε τραπέζι θα μπορούν να κάθονται έως έξι άτομα.

Ο φωτογραφικός φακός του protionline.gr απαθανάτισε τις προετοιμασίες των καταστηματαρχών σε κεντρικά σημεία του Αιγίου (Κλ. Οικονόμου, κεντρική πλατεία, Μητροπόλεως, Ψηλαλώνια) και στην παραλιακή ζώνη. Οι εργασίες ουσιαστικά θα ολοκληρωθούν μέχρι σήμερα το βράδυ και τη Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο σε όλους τους χώρους

εστίασης…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr