background img
banner
banner

Ψήλωσε το γεφύρι της Αμφιτρίτης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΜΥΡΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΗΣ

Σε καθαρισμό πεζοδρομίων και αυλακιών σε δρόμους του οικισμού Αβύθου αλλά και σε άλλους στην κοινότητα Ροδοδάφνης προχωρά το κοινοτικό συμβούλιο, ενώ ταυτόχρονα σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί προεργασία στην παραλιακή ζώνη για τη φύτευση νέων δέντρων. Μιλώντας στo protionline.gr, ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Παλαιολογόπουλος, τόνισε πως οι εργασίες καθαρισμού δεν περιορίζονται σε έναν δρόμο αλλά σε συνεννόηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ανδριόπουλο και κατόπιν μέριμνας της Κοινότητας εκτείνονται σε όλα τα σημεία όπου υπάρχει ανάγκη.

Επιπλέον, επισήμανε ότι τα αυλάκια και τα πεζοδρόμια έχουν καθαριστεί επανειλημμένως και όχι μόνο προσφάτως, όπως αναφέρθηκε από τον αντιπρόεδρο της κοινότητας σε άλλο ρεπορτάζ του protionline.gr. Μάλιστα, σημείωσε ότι εργασίες τέτοιου είδους ανατέθηκαν από τον ίδιο και έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στην παραλία Αβύθου σε όλο το μήκος της καθώς επίσης και στην Παλαιά Εθνική Οδό από το ύψος του πρατηρίου έως και τη θέση «Μπακαρέτσου» αλλά και σε άλλα σημεία. Ο κ. Παλαιολογόπουλος έκανε ακόμη γνωστό ότι σήμερα θα ανοιχτούν σαράντα γούβες κατά μήκος της παραλίας, από τη θέση «παιδική χαρά» ως το πάρκο στη δυτική πλευρά, προκειμένου να φυτευτούν 40 αλμυρίκια. ΄΄Διαμορφώνουμε την παραλία μας και βελτιώνουμε τις συνθήκες για ντόπιους και επισκέπτες΄΄, σχολίασε ο πρόεδρος.

Το γεφύρι της Αμφιτρίτης

Τέλος, ο κ. Παλαιολογόπουλος ρωτήθηκε και για το θέμα του γεφυριού που έχει κατασκευαστεί στο ύψος του ρέματος Αμφιτρίτης, στο πλαίσιο των αντιπλημμυρικών έργων από την εταιρεία που κατασκεύασε την εθνική οδό, δεδομένου ότι έχουν εκφραστεί αρνητικά σχόλια. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες ανέφεραν πως είναι πολύ απότομο και η μεγάλη κλίση δεν καθιστά εύκολη τη διέλευσή του, λέγοντας: ΄΄Επισημάναμε το πρόβλημα στην εταιρεία, ωστόσο μας είπαν πως τεχνικά δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και ότι η κατασκευή του κατ’ αυτό τον τρόπο έγινε για να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με την απορροή των υδάτων΄΄.

Όπως φαίνεται πάντως, το γεφύρι δεν πρόκειται να αλλάξει αφού από χθες τοποθετούνται και για κάγκελα για ασφαλή διέλευση, τα οποία… μάλλον θα χρειαστούν…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr