background img
banner
banner

Αυτοί εκλέγονται στο νέο Συντονιστικό

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Νέο Συντονιστικό εξέλεξε η Οργάνωση Μελών Αιγίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τηρώντας τους περιορισμούς λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που προκάλεσε ο covid-19.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ο.Μ., ΄΄κόντρα στην επιλεκτική αντιμετώπιση των πολιτικών δραστηριοτήτων από την κυβέρνηση της δεξιάς, η Ο.Μ. Αιγίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κατάφερε στο διάστημα που πέρασε να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες Γενικές Συνελεύσεις με τηλεδιασκέψεις και να εκλέξει το νέο Συντονιστικό της Γραφείο, που απαρτίζεται από νέα και παλιά μέλη, καθώς και από νέους ανθρώπους που μπήκαν στην Οργάνωση με αγωνιστικότητα και όρεξη για δουλειά και προσφορά΄΄.

Το νέο συντονιστικό αποτελείται από τους: Σταυροπούλου Τασία (συντονίστρια), Παπαγεωργίου Δημήτρη (αναπληρωτής συντονιστής), και τα μέλη: Αναγνωστοπούλου Λίλλυ, Γκιώνη Γιάννη, Καρλέση Δημήτρη, Λιακόπουλο Λευτέρη, Μουρίκη Άγγελο, Ρηγόπουλο Λάμπη, Σαμπάνη Αγγελική. Αναπληρωματικό μέλος: Γκολφινοπούλου Λουκιανή. Το μέλος οργάνωσης Άκης Μουρίκης έχει εκλεγεί στη Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας.

΄΄Η Οργάνωση είναι έτοιμη, με την άρση των περιορισμών, να έρθει σε επαφή με την κοινωνία του Αιγίου και των χωριών των Δημοτικών Ενοτήτων Αιγίου, Συμπολιτείας και Ερινεού, και να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο στην αμφίδρομη σχέση μεταξύ των πολιτών και του κόμματος, με στόχο να αναπληρώσει το κενό ενημέρωσης και μονόπλευρης πληροφόρησης ή και παραπληροφόρησης που προέρχεται από τα καλοπληρωμένα από τις λίστες τύπου Πέτσα ΜΜΕ, που δεν αφήνουν να φτάσουν στους πολίτες οι θέσεις του κόμματος πάνω στα φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν αυτούς και τη χώρα ολόκληρη΄΄, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr