background img
banner
banner

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αποκλειστικά νίκη θέλουν οι μελανόλευκοι

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 14:30 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ

Στον Παναιγιάλειο έχουν όλοι επικεντρωθεί στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Σκουλικάδου, με στόχο μόνο τη νίκη. Αμέσως μετά ακολουθεί Μεγάλη εβδομάδα η διακοπή του πρωταθλήματος, οπότε παρουσιάζεται ένα χρονικό διάστημα για κάποιες διορθωτικές κινήσεις, στο αγωνιστικό κομμάτι, την οργάνωση, ακόμα και την πειθαρχία στο ρόστερ της Αιγιώτικης ομάδας.

Συνάντηση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας

Η ανάγκη της νίκης του Παναιγιάλειου απέναντι στον Εθνικό Σκουλικάδου, ήταν και ένα από τα βασικά θέματα της χθεσινής συνάντησης ανάμεσα σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Και οι δυο πλευρές έδωσαν έμφαση στο θέμα της επικράτησης, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα θέματα για την ερχόμενη εβδομάδα.

Απών για την Κυριακή ο Μαυρόπουλος, αμφίβολος ο Βλάχος

Από την χθεσινή προπόνηση του Δημοτικού Σταδίου, απουσίασε ο τερματοφύλακας Γιάννης Καλλιακμάνης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Κανονικά πήραν μέρος οι υπόλοιποι μελανόλευκοι κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή Θόδωρου Δροσόπουλου και στη συνέχεια της τεχνικής ηγεσίας.
Εκτός από τον τιμωρημένο Βασίλη Μαυρόπουλο, οι προπονητές του Παναιγιάλειου αντιμετωπίζουν πρόβλημα και με τον τραυματία Νίκο Βλάχο, που χθες έκανε θεραπεία, ενώ σήμερα θα δοκιμάσει να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, για να γίνει παράλληλα γνωστό αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Κυριακής.
Πιθανότερος αντικαταστάτης του Νίκου Βλάχου, σε περίπτωση που δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή, θα είναι ο Βαγγέλης Μήτσης.

Σάββατο πρωί τα τεστ και η προπόνηση

Πρωινή θα είναι η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας και θα γίνει το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο. Παρουσία ανθρώπων της Β΄ Διάγνωσης, που επιμελούνται των τεστ, θα εξεταστούν νωρίτερα όλοι οι ποδοσφαιριστές, πάντα με την ευχή μην τύχει κάποιο δυσάρεστο αποτέλεσμα.

Προσοχή στον Εθνικό Σκουλικάδου

Μια ομάδα καινούρια στον χώρο του ποδοσφαίρου ο Εθνικός Σκουλικάδου, έχοντας ιδρυθεί το 1982.
Αντιπροσωπεύει μια περιοχή της Ζακύνθου, το Σκουλικάδο, με τον πληθυσμό της να μην φτάνει στους 1000 κατοίκους, αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Γ΄ Εθνική, δείχνει πιο δυνατή μετά την επανεκκίνηση και θα χρειαστεί καλή απόδοση και σοβαρότητα από πλευράς Παναιγιάλειου.
Το νικηφόρο αποτέλεσμα του Εθνικού την προηγούμενη αγωνιστική στην Γαστούνη σε βάρος του Αίαντα, από μόνο του και μόνο δηλώνει εφιστά την προσοχή στην ομάδα του Σκουλικάδου.
Ο προπονητής του Εθνικού Δημήτρης Νόλης, προσγειωμένος στις δηλώσεις του, ξεκαθαρίζει πως βασικός στόχος για την ομάδα του είναι η παραμονή, που για να επιτευχθεί, θα χρειαστεί πολλά θετικά αποτελέσματα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr