background img
banner
banner

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Να αυξήσει τις επιλογές θέλει η τεχνική ηγεσία

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Στο γήπεδο Δημητρόπουλου θα κλείσει αυτή η εβδομάδα προετοιμασίας για τον Παναιγιάλειο, αφού εκεί θα γίνει και η σημερινή προπόνηση. Ρεπό θα ακολουθήσει το Σάββατο, πριν περάσει η ομάδα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, το οποίο όπως αναμένεται να ανακοινωθεί στην σημερινή συνάντηση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και θα ξεκινήσει την μεθεπόμενη Κυριακή 14 Απριλίου.

Με διάθεση από όλους τους μελανόλευκους η χθεσινή προπόνηση, που συνοδεύτηκε στο φινάλε με οικογενειακό διπλό. Εκτός παρέμεινε και χθες ο Παύλος Λιάτος για προληπτικούς λόγους, ενώ απουσίαζε ο Παναγιώτης Σταθακόπουλος.

Ιδιαίτερη διαχείριση για τους νεοφερμένους

Κάποιοι από τους νεοαποκτηθέντες βρίσκονται πίσω σε αγωνιστική κατάσταση, σε αυτούς έχει στρέψει την προσοχή της η τεχνική ηγεσία, προσπαθώντας να τους τοποθετήσει στα «καλούπια» της ομάδας. Υπάρχουν καλά στοιχεία στα νέα παιδιά και με καλύτερη αξιοποίηση των αγωνιστικών τους πλεονεκτημάτων, θα προσθέσουν καλές επιλογές και εναλλακτικές λύσεις στα επίσημα παιχνίδια.

Μάκης Λελούδας, Αλέξης Σπυρόπουλος

Καταλήγει στο βασικό σχήμα το προπονητικό δίδυμο

Λελούδας και Σπυρόπουλος ζυγίζοντας τα υπάρχοντα δεδομένα, έχουν καταλήξει σε μεγάλο βαθμό σε ένα βασικό σχήμα που θα ξεκινήσει τα παιχνίδια, περιμένοντας στο κατόπιν και τους ανέτοιμους παίκτες να μπουν στο κλίμα του πρωταθλήματος.

Από τη νέα ΕΕ της ΕΠΟ σήμερα τα σπουδαία

Αρκετές πληροφορίες για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θα μεταδοθούν από τη σημερινή συνάντηση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Θα ανακοινωθούν εκτός από την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, οι αλλαγές που θα παρουσιάζει η νέα προκήρυξη. Αυτό που «καίει» τις περισσότερες ομάδες, είναι ο αριθμός των σωματείων που θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο.

Η Αχαϊκή ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που απόκτησε

Τουλάχιστον στα πρώτα 4 παιχνίδια πριν την καραντίνα, η Αχαϊκή έδειχνε να αναζητεί σταθερά αγωνιστικά βήματα για να ξεφύγει από τη μετριότητα.
Η διάρκεια της καραντίνας δημιούργησε απώλειες από το ρόστερ της και πλέον απαραίτητη κρίθηκε η προσθήκη έμψυχου υλικού, που θα στηρίξει την ομάδα στο δύσκολο αγωνιστικό δρόμο που ακολουθεί. Έτσι η διοίκηση της Αχαϊκής ανακοίνωσε το σύνολο των ποδοσφαιριστών που απόκτησε τις τελευταίες μέρες και συγκεκριμένα:

  • Τους Δημήτρη Ανδρεόπουλο και Άκη Κωστή από τον Ατρόμητο Πατρών
  • Τον Μίλτο Μητρόπουλο από τον Άρη Πατρών
  • Τον Δημήτρη Τσίτσαρη από την Δόξα Νέας Μανωλάδας
  • Τον Ηλία Γεωργόπουλο από τον Πήγασο Μπεγουλακίου
  • Τον Ανδρέα Λαζανά από τον Αχαιό Σαραβαλίου
  • Τον Ανδρέα Σοφούλη από την Δόξα Παραλίας
  • Τον Γιώργο Πογιατζή από την Αστραπή Ψαροφαΐου
  • Τον Γιάννη Δρόσο από την ΑΕ Λιμνοχωρίου
  • Τον Σπύρο Κωστόπουλο από τον Ατρόμητο Λάππα

Επίσης το ΔΣ της Αχαϊκής ευχαριστεί τις διοικήσεις όλων των παραπάνω ομάδων για την στήριξή τους με τις παραχωρήσεις των ποδοσφαιριστών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους του ποδοσφαιριστές που δήλωσαν ΠΑΡΩΝ από την πρώτη προπόνηση έως σήμερα, δεν θα ξεχαστεί ποτέ η προσφορά τους. Η Αχαϊκή ξεκινάει μια μεγάλη προσπάθεια σε πρωτοφανείς συνθήκες και χρειάζεται η στήριξη όλων στα 100 χρόνια της ιστορίας της.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr