background img
banner
banner

Γιάννης Παλαιολογόπουλος:«Άλλαξε ο τρόπος και οι συνήθειες της ζωής μας»

Ο πρώην μελανόλευκος και προπονητής τώρα του Απόλλωνα Αιγίου, Γιάννης Παλαιολογόπουλος, περνά στο protionline.gr το δικό του μήνυμα για τις επιπτώσεις της πολύμηνης καραντίνας στην ομάδα του: «Όλη αυτή η κατάσταση μας έχει επηρεάσει αρνητικά. Μας λείπει το γήπεδο που είναι ο χώρος δουλειάς του ποδοσφαίρου, οι ποδοσφαιριστές που είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος.

Γενικά αυτό το μεγάλο διάστημα απραξίας, άλλαξε τον τρόπο και τις συνήθειες της ζωής μας. Ιδιαίτερα επηρεασμένοι από την μεγάλη αθλητική αποχή, είναι οι νεαροί παίκτες των παιδικών τμημάτων της ακαδημίας, οι οποίοι δυστυχώς έχασαν μια ολόκληρη χρονιά στην εξέλιξή τους, που για την ηλικία τους είναι ένα σοβαρό πλήγμα.

Μακάρι να δοθεί το συντομότερο η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που αθλούνται, να επιστρέψουν στο σπορ που αγαπάνε, αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο τους, καθώς επίσης την πνευματική και την σωματική τους ευεξία.

Εμείς απλά περιμένουμε άπρακτοι, μέχρι να βρεθεί κάποιος τρόπος από τις αρμόδιες αρχές, να επανέλθουμε στην δράση και στις υγιεινές μας συνήθειες.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr