background img
banner
banner

Εκσυγχρονίζεται το γήπεδο της Αβύθου

Ολοκληρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι εργασίες στις αθλητικές εγκαταστάσεις και κτηριακές υποδομές του γηπέδου της Αβύθου που είχε δρομολογήσει το Δ.Σ. του Συλλόγου, με την αρωγή του Ν.Π.Δ.Δ. Αιγιαλείας και του προέδρου Ανδριοπουλου Παναγιώτη, της Ε.Π.Σ. Αχαΐας μέσω του προέδρου κ. Δανιήλ Άγγελου και του Ταμία της Χριστόπουλου Οδυσσέα. Τοποθετήθηκε μάλιστα στο προσφάτως κατασκευασμένο βοηθητικό γήπεδο 7×7 ηλεκτροφωτισμός και συνδυαστικά με τις καλλωπιστικές παρεμβάσεις μελών του Συλλόγου, ολοκληρώθηκε ένα σύγχρονο βοηθητικό γήπεδο.

Στολίδι και στους εσωτερικούς χώρους το γήπεδο Αβύθου

Παρεμβάσεις έγιναν και στις κτηριακές υποδομές του γηπέδου, από την διοίκηση του Συλλόγου, όπου με ιδίους πόρους και αρκετή προσωπική εργασία, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ριζικής ανακαίνισης στα αποδυτήρια και το γραφείο που χρησιμοποιεί ο Σύλλογος, με σκοπό την αναβάθμιση των παροχών προς τους αθλητές αλλά και τους γονείς της Ακαδημίας.
Με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Αβύθου κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον εκσυγχρονισμό ολόκληρου του Αθλητικού Κέντρου αποδεικνύοντας πως με την απαραίτητη βοήθεια από τους φορείς μπορούν να γίνουν πολλά όμορφα πράγματα, μικρά και μεγάλα.

Αλλάζει χλοοτάπητα στο μεγάλο γήπεδο, διεκδικεί και ταρτάν

Θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες η ήδη δρομολογημένη αντικατάσταση χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο και σειρά όπως μας ενημέρωσαν οι διοικούντες του Συλλόγου παίρνει το Προτζεκτ της τοποθέτησης ταρτάν περιμετρικά του ποδοσφαιρικού γηπέδου, για το οποίο έχουν γίνει ήδη προπαρασκευαστικές συζητήσεις με θετικό πρόσημο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr