background img
banner
banner

Με γεμάτη ‘’ατζέντα’’

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

Αποδοχή πιστώσεων από προγράμματα για την εκτέλεση εγκεκριμένων έργων καλείται να κάνει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αιγιαλείας, που συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα στις 2.00 μετά το μεσημέρι, υπό την προεδρία του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου. Συνολικά, θα εξεταστούν 15 θέματα.
Πρόκειται για τα εξής: 1. Έγκριση Πρακτικού 2 Ανοικτής διαδικασίας – ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση πλατείας Φίλιππου Μεντζελόπουλου στον οικισμό Αμπελοκήπων Δ.Ε. Αιγείρας Δήμου Αιγιαλείας». 2. Έγκριση Πρακτικού 2 Ανοικτής διαδικασίας – ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση τμήματος κοινοχρήστων χώρων του οικισμού Αιγών από την πλατεία Ι.Ν. Αγ. Τριάδας έως την Δημοτική οδό προς το Ιστορικό Μουσείο» Δήμου Αιγιαλείας». 3. Έγκριση Πρακτικού 2 Ανοικτής διαδικασίας – ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου του έργου με τίτλο: «Κατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Ερινεού (2019)» Δήμου Αιγιαλείας». 4. Έγκριση Πρακτικού 3 Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης Δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας, όλων των Νομικών του Προσώπων και των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για τα έτη 2020 & 2021», ως προς την Ομάδα των Λιπαντικών. 5. Έγκριση της αριθ. 20/2021 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) σχετικά με την δεύτερη (2η ) αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2021. 6. Αποδοχή B΄ κατανομής από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2021, προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Δήμου μας. 7. Αποδοχή Γ΄ κατανομής από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2021, προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Δήμου μας. 8. Αποδοχή έκτακτης επιχορήγησής προς κάλυψη έκτακτων και επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορονοϊου COVID-19. 9. Αποδοχή κατανομής για την κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας προσωπικού καθαριότητας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στις σχολικές μονάδες της χώρας.

Αίτημα χρηματοδότησης για την επισκευή του παλαιού Λιμεναρχείου

Ακόμη, θα γίνει: 10. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021 για την πράξη με τίτλο «Ανάπλαση Εμπορικού Κέντρου Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας: Ενότητα 1 «Οδός Μητροπόλεως» με ενάριθμο 2021ΕΠ00100034. 11. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021 για την πράξη με τίτλο «Αποκατάσταση χώρου ανεξέλεγκτης απόρριψης αποβλήτων Δ.Ε. Αιγείρας Δ. Αιγιαλείας» με ενάριθμο 2021ΕΠ00100040. 12. Αποδοχή χρηματοδότησης από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ για την υπηρεσία συμβούλου για την εκπόνηση «Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο) του Δήμου Αιγιαλείας». 13. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER ΑΧΑΪΑΣ για την πράξη με τίτλο «Ήπιες παρεμβάσεις για την τουριστική αναβάθμιση, παρακολούθηση και ανάδειξη της βιοποικιλότητας της λιμνοθάλασσας Αλυκής Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας (Natura 2000/ GR 2320006)» με ενάριθμο 2017ΣΕ08610016. 14. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER ΑΧΑΪΑΣ για πράξη με τίτλο «Αποπεράτωση πλατείας και χώρου αθλοπαιδιών στην Τ.Κ. Τέμενης της Δ.Ε. Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας» με ενάριθμο 2017ΣΕ08610016. 15. Έγκριση μελέτης, αποδοχής όρων πρόσκλησης και υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης του Δήμου Αιγιαλείας στην Πρόσκληση ΑΤ07 του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: «Επισκευή κτιρίου παλιού λιμεναρχείου Αιγίου» Δήμου Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr