background img
banner
banner

“Ξενάγηση” του Ιάσονα Φωτήλα στην τοπική αγορά

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Σε όλους σχεδόν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Αιγίου ξενάγησε το πρωί της Τρίτης 27/4 τον βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ., ο πρόεδρος του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με δεκάδες εμπόρους και επιχειρηματίες που έχουν καταστήματα στις οδούς Κλ. Οικονόμου, Ερμού, Ε. Γάτου και Εισοδίων ενώ βρέθηκαν σε όλα τα καταστήματα περιφερειακά της πλατείας Αγίας Λαύρας εκεί όπου εκτελείται το έργο της ανάπλασης.

Ο Αχαιός βουλευτής άκουσε τα προβλήματα και τις ανησυχίες των επαγγελματιών, οι οποίοι με… “ένα στόμα μια φωνή” του μετέφεραν την ανησυχία και το άγχος τους για το μέλλον και την μετά τον “κορωνοϊό εποχή”.

Ο κ. Παπαδόπουλος, που είχε προετοιμάσει την επίσκεψη – αστραπή από το προηγούμενο βράδυ, “ξενάγησε” τον πολιτικό, μεταφέροντάς του τον προβληματισμό του λιανεμπόρων που παρέμειναν κλειστοί για πολλοί καιρό, δίδοντάς του το στίγμα της αγοράς και της επανεκκίνησης της οικονομικής ζωής της Αιγιάλειας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr