background img
banner
banner

«Πυρπόλησαν» ΑΤΜ, έβαλαν φωτιά έκαψαν αυτοκίνητο

ΕΦΥΓΑΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ…

Πολύ… κακό για το τίποτα φαίνεται πως προκάλεσαν οι δράστες του εμπρησμού στο ΑΤΜ που βρίσκεται στην περιοχή του Κραθίου και συγκεκριμένα επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού, οι οποίοι δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ούτε ένα ευρώ, ενώ αφού τράπηκαν σε φυγή, μπήκαν στη διαδικασία να κάψουν το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους…

Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου όταν έγινε αντιληπτή η έκρηξη στο ΑΤΜ της Alpha Bank. Όμως οι δράστες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και έφυγαν άπραγοι. Λίγες ώρες αργότερα το όχημά τους, το οποίο δεν ήταν κλεμμένο, βρέθηκε καμένο στην περιοχή των Μεγάρων, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν είναι Αχαιοί.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων για απόπειρα κλοπής, έκρηξη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Όπως τονίζεται από την Αστυνομία, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι το Σάββατο τα ξημερώματα στην Παλαιά Εθνική Οδό  Κορίνθου – Πατρών, προκάλεσαν έκρηξη σε αυτόματη ταμειολογιστική μηχανή (Α.Τ.Μ.) που βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο υπεραγοράς τροφίμων, χωρίς να αφαιρέσουν κάποιο χρηματικό ποσό, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο του καταστήματος και στο ΑΤΜ.

Οι δράστες, στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών –Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων, κατεστραμμένο ολοσχερώς από πυρκαγιά. Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr