background img
banner
banner

Το Ε.Κ.Α.ΜΕ. πενθεί…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Το Σάββατο 24 Απριλίου “έφυγε” από τη ζωή, ο αγαπημένος φίλος, γονέας και μέλος του Δ.Σ. του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ) Αιγίου, Παναγιώτης Αντωνόπουλος σε ηλικία 76 ετών.

Το πλήγμα και η ξαφνική αυτή θλιβερή είδηση συνέτριψε όλο το Δ.Σ. και το προσωπικό του Συλλόγου γιατί πολύ απλά ήταν ένας Άνθρωπος με φιλότιμο, καλή καρδιά και πάλευε μέχρι τελευταία στιγμή για το καλύτερο μέλλον των παιδιών με αναπηρίες. Ήταν ενεργό μέλος του Συλλόγου εδώ και 18 χρόνια και αποτελούσε έναν από τους στυλοβάτες του. Ήταν ένα άτομο αξιόλογο, θετικό σε κάθε επιθυμία, δοτικό και γεμάτο ενέργεια. ΄΄Για όλους τους ανθρώπους του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ο κ. Τάκης θα είναι για πάντα στις καρδιές μας και θα ζει στα όμορφα μονοπάτια της ψυχής μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας!΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Κέντρου.

Ψήφισμα από το Δ.Σ.

Επίσης, «το Δ.Σ. του ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ συνήλθε εκτάκτως μετά την αγγελία του θανάτου του συνοδοιπόρου γονέα Παναγιώτη Αντωνόπουλου και αποφάσισε ομόφωνα: 1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του Δ.Σ. του σώματος στην οικογένεια του εκλιπόντος. 2. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον ιστότοπο του κέντρου ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ. 3. Να αποστείλει το παρόν ψήφισμα προς δημοσίευση στον τοπικό Τύπο. 4. Να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου. 5. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο ταμείο του ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ. 6. Να κατατεθεί άνθινο στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος. 7. Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην νεκρώσιμη ακολουθία. 8. Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα από τον πρόεδρο του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία. Αιωνία η μνήμη σου συνοδοιπόρε γονέα αγαπητέ μας ΤΑΚΗ».


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr