background img
banner
banner

1.200 ενεργά κρούσματα στο Αίγιο …δείχνει ο Βιολογικός

Αύξηση 30% στο ιϊκό φορτίο της πόλης του Αιγίου καταγράφει η τελευταία μέτρηση από τα λύματα που καταλήγουν στον Βιολογικό Καθαρισμό της Μυρτιάς, σε σχέση με την προηγούμενη ένα μήνα πριν.

Σύμφωνα με τη μέτρηση 1.200 είναι τα ενεργά κρούσματα στο Αίγιο με ότι αυτό συνεπάγεται για την διασπορά του ιού τις ημέρες του Πάσχα αλλά και το άνοιγμα της εστίασης.

Δήμαρχος Αιγιαλείας: “Προσοχή τις ημέρες του Πάσχα, να μην έχουμε επικίνδυνη διασπορά του κορωνοϊού”

Με αφορμή την καταγραφή αυξημένου ιικού φορτίου στα λύματα που αφορούν στον αστικό ιστό της πόλης, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος δήλωσε τα εξής: “Ενόψει του Πάσχα και των οικογενειακών, όπως και φιλικών συγκεντρώσεων που οργανώνονται σε οικίες σε όλη την Αιγιάλεια, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε πως η πανδημία του κορωνοϊού βρίσκεται σε εξέλιξη και πως ο κίνδυνος διασποράς παραμονεύει, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία μας. Γι’αυτό το λόγο, εφιστούμε την προσοχή σε όλους, να αποφύγουν πολυάριθμες συγκεντρώσεις και συγχρωτισμούς, όπως και να μην παραλείπουν να εφαρμόζουν με ευλάβεια τα προστατευτικά μέτρα που έχει ορίσει η πολιτεία. Ας προσέξουμε όλοι, για να περάσουμε τις Άγιες αυτές ημέρες χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε.
Καλή Ανάσταση!”


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr