background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος γνώρισε την πρώτη του ήττα | ΦΩΤΟ

Ο ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ 2-0  ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Ξέμεινε πρώτος από δυνάμεις στο Δημοτικό Στάδιο ο Παναιγιάλειος, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο φιλοξενούμενος Αίας. Η ομάδα της Γαστούνης με δυο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο, υποχρέωσε τον Παναιγιάλειο στην πρώτη του φετινή ήττα, στην πρεμιέρα της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος σήμερα Κυριακή 11/4

Ο Καραμπούλας στο 7΄ την πρώτη κλασική ευκαιρία 

Η τεχνική ηγεσία ξεκίνησε το βασικό σχήμα με προωθημένο τον Μάριο Καραμπούλα. Ο νεαρός επιθετικός, ύστερα από πάσα του Μαυρόπουλου στο 7΄, έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αποκρούστηκε όμως εντυπωσιακά από τον Αντωνόπουλο.

Απρόσεκτες κινήσεις στην αιγιώτικη άμυνα 

Επιρρεπής στα λάθη η άμυνα του Παναιγιάλειου, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Γαστούνης να απειλήσει με τον Σταθάτο, που είχε σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 20΄, καθώς επίσης τους Γκρίλλα και Σταθάτο να αποκρούονται σωτήρια από τον Καλλιακμάνη στο 25΄.

Με την ευκαιρία του Βλάχου έκλεισε το α΄ ημίχρονο 

Οι τελικές προσπάθειες που ακολούθησαν ήταν το μακρινό σουτ άουτ του Καλογερόπουλου στο 27΄, καθώς και μια ακόμα πολύ καλή ευκαιρία του Παναιγιάλειου στο 36΄, όταν ο Μπούνας τροφοδότησε μέσα στην αντίπαλη περιοχή τον Βλάχο, που από ευνοϊκή θέση πλάσαρε άσχημα έξω.

Με ευκαιρία ξεκίνησε και το β΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος 

Ο Παναιγιάλειος που δεν είχε στη σύνθεσή του τον τραυματία Λιάτο, έχανε από τη δύναμή του μετά από τα σημάδια κόπωσης που παρουσίαζαν κάποιοι μελανόλευκοι.

Η Αιγιώτικη ομάδα είχε και στο β΄ ημίχρονο την πρώτη καλή ευκαιρία, αυτή την φορά με τον Σπυρόπουλο να σουτάρει από πολύ καλή θέση άουτ στο 52΄.

Στο 58΄ ύστερα από κόρνερ του Μπούνα,  το γυριστό σουτ που επιχείρησε ο Παπαδόπουλος, απέκρουσε ο Αντωνόπουλος.

Έπεφτε η απόδοση του Παναιγιάλειου μετά το 60΄ 

Η τεχνική ηγεσία βλέποντας την ομάδα να επηρεάζεται από την αγωνιστική απραξία, επιχείρησε μετά το 60΄ να διορθώσει τα πράγματα, αλλάζοντας πρόσωπα και θέσεις στην ομάδα.

Σε καλύτερη φυσική κατάσταση ο Αίας Γαστούνης, ανέβασε την απόδοσή του και τις επισκέψεις του στην αντίπαλη περιοχή.

Προειδοποιώντας με τις κεφαλιές άουτ των Σταθάτου και Παπαχριστόπουλου, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ με τον Βατσή στο 77΄, ύστερα από φάση διαρκείας στην μελανόλευκη περιοχή.

Στο 88΄ 0-2 ο Κουλούρης σφράγισε τη νίκη του Αίαντα 

Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Παναιγιάλειος βγήκε μπροστά με παραπανίσιο ρίσκο. Στο 88΄ ο Βασιλικόπουλος πάσαρε στον Κουλούρη, με τον τελευταίο να βρίσκει με μακρινό δυνατό γωνιακό σουτ, τα δίχτυα του Καλλιακμάνη.

Το 0-2 δεν άφηνε χρονικά περιθώρια στον Παναιγιάλειο, που υποχρεώθηκε στην πρώτη του φετινή ήττα.

Παναιγιάλειος: Καλλιακμάνης, Κουραχάνης (64΄ Ορτέντζιος), Καφεντζής, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Μπακατσέλος (79΄ Σπηλιωτόπουλος), Βλάχος, Καραμπούλας, Σπυρόπουλος (59΄ Σταθακόπουλος.

Αίας Γαστούνης: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (82΄ Βράπι), Καλογερόπουλος (88΄ Μπαρδούσης), Κουλούρης, Γκρίλλας, Κάρδαρης (70΄ Γεωργιόπουλος (88΄ Δούλος).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr