background img
banner
banner

Συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Αιγίου δια περιφοράς

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΔΕΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ «ΑΤΖΕΝΤΑ»

Η τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Αιγίου θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς, την προσεχή Παρασκευή 16 από ώρα 12:00 έως 15:00.
Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται συνολικά δέκα θέματα. Από αυτά ξεχωρίζει η εντοπισμένη Σημειακή Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου Αιγίου Δ. Αιγιαλείας στο Ο.Τ. 153 μετά από την με αριθ. 776/2011 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών (άρση απαλλοτρίωσης) και εναρμόνιση του πολεοδομικού καθεστώτος του Ο.Τ. 153 με την Υ.Α. 38479/20-9-2005 (ΦΕΚ 1089/Δ/10-10-2005) χαρακτηρισμού ως διατηρητέων κτηρίων στο Ο.Τ. 153.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για απομάκρυνση προεξεχόντων κλάδων ή βλάστησης η οποία θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και των συγκοινωνιών, συντήρηση – επισκευή εξοπλισμού ακτών, χορήγηση αδειών παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για το έτος 2021, κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην οδό Γ. Κοντόπουλου στο Αίγιο, τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος στην ανατολική είσοδο/έξοδο του σχολείου προς την οδό Αναπαύσεως για την αποφυγή ατυχήματος κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου Αιγίου, μετακίνηση κάδων στο Αίγιο, ενώ θα εξεταστεί και το αίτημα για έγκριση ή μη της κοπής δέντρου επί κοινοχρήστου δημοτικού χώρου στην συμβολή των οδών Ι. Μεσσηνέζη 10 και 1η Μάη.

Τέλος θα εξεταστεί το αίτημα για έγκριση ή μη της κοπής δύο πεύκων στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων (Πάρκο και Πλατεία) Αιγίου, λόγω στραγγαλισμού από επίτονο καθω΄ς και η έγκριση ή μη της κοπής δέντρου επί κοινοχρήστου δημοτικού χώρου στη συμβολή των οδών Ι. Μεσσηνέζη 10 και 1η Μάη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr