background img
banner
banner

Άνοιξε σήμερα το Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο

ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΧΟΛΩΝ

Ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες επισκευές, εργασίες συντήρησης μηχανολογικού εξοπλισμού και καθαρισμού στο σύνολο των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Ανοικτού Κολυμβητηρίου Αιγίου που είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τους αθλούμενους σε μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, με πιστοποιήσεις για την ποιότητα του ύδατος.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία» του Δήμου Αιγιαλείας Παναγιώτης Ανδριόπουλος «μετά τις εργασίες που ολοκληρώσαμε είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποδώσουμε στους συμπολίτες μας την πιο καθαρή και σύγχρονη πισίνα της Αιγιάλειας, σύμφωνα με όλες τις πιστοποιήσεις των ειδικών». Στο πλαίσιο αυτό, σημειώνει ο κ. Ανδριόπουλος, εφόσον δόθηκε το «πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των Ανοικτών Κολυμβητηρίων που είχε ανασταλεί λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, από την Δευτέρα 24 Μαΐου το Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο Δ.Κ. Αιγίου, επαναλειτουργεί σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα περιοριστικά μέτρα και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Έχοντας ολοκληρώσει τις απαιτούμενες συντηρήσεις και έχοντας λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής και των κανόνων λειτουργίας των χώρων βάσει των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αρχικά το Δημοτικό Κολυμβητήριο ανοίγει μόνο για ενήλικες και υποψηφίους σχολών και αναμένονται οδηγίες για το πότε θα επιτραπεί η πλήρης λειτουργία και παιδικά τμήματα.

Πρόγραμμα λειτουργίας
Tο Κολυμβητήριο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι και από τις 16:00 έως τις 20:00 απογευματινές ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες, τα τμήματα και οποιαδήποτε διευκρίνιση στα τηλέφωνα:
-26910.26694 Γραφείο Νομικού Προσώπου «Π.Π.Α.Κ.Π.Δ.Α.».
-26910.25908 Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr