background img
banner
banner

Ανανέωσε με Αχιλλέα Καμαρών ο Μιχάλης Τρίψας

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Η διοίκηση του Αχιλλέα Καμαρών φροντίζει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις και για τον λόγο αυτό έσπευσε να ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας που είχε με τον προπονητή Μιχάλη Τρίψα. Ένα θέμα που φυσικά δεν άφησε αδιάφορη τo protionline.gr, συναντήθηκε με τον έμπειρο τεχνικό συζητώντας τις λεπτομέρειες της ανανέωσης.

Για την ανανέωση συνεργασίας των δυο πλευρών, ο Μιχάλης Τρίψας εξήγησε στo protionline.gr για το χρονικό της συμφωνίας με την διοίκηση του Αχιλλέα.

«Κανονίστηκε μια συνάντηση με μένα και τους εκπροσώπους της διοίκησης των Καμαρών. Προσωπικά θεωρώ ότι το θέμα ανανέωσης ήταν περισσότερο τυπικό, αφού πέρυσι είχε προηγηθεί μια πολύ καλή συνεργασία, η οποία λόγω covid διακόπηκε με την συμπλήρωση έξι αγωνιστικών.
Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα ο πρόεδρος Ανδρέας Νιγιάννης είχε δηλώσει απόλυτα ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πλάνο στην ομάδα, περισσότερο δε από το οικογενειακό κλίμα που είχε δημιουργηθεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι της διοίκησης βάζουν σε προτεραιότητα το καλό κλίμα της ομάδας και μετά το αγωνιστικό, αφού αν δεν υπάρχει το πρώτο, δύσκολα ακολουθεί το δεύτερο.
Θα έλεγα ότι χτίστηκε μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης στην ομάδα, που άρεσε στη διοίκηση, αλλά και σε μένα προσωπικά, αφού δεν έκανα τίποτα περισσότερο, από το να παρουσιάσω τον τρόπο δουλειάς μου.»

Για το έμψυχο υλικό που διαθέτει ο Αχιλλέας και τυχόν αλλαγές, ο προπονητής του Αχιλλέα απάντησε:
«Στις Καμάρες οι συνθήκες είναι πάρα πολύ καλές. Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις πληρούν όλες τις απαιτήσεις μας στο θέμα της προπόνησης, η διοίκηση δείχνει συνέπεια σε όλες τις συμφωνίες της και το θέμα εμπιστοσύνης καλλιεργεί την ενότητα στον Σύλλογο. Έχω ήδη ανοίξει κουβέντα με τα παιδιά που στελέχωναν τον Αχιλλέα στην περυσινή περίοδο, με το μεγαλύτερο ποσοστό να δηλώνει την παραμονή του στην ομάδα, αφού δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που θα …γεννήσει το μικρόβιο της αποχώρησης και να αναζητήσουν μια άλλη ποδοσφαιρική στέγη.
Δεν θα έχουμε στην διάθεσή μας τον φοιτητή Δημήτρη Κοσκινά, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του με την φυσικοθεραπεία και επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κέρκυρα».

«Έχω το ελεύθερο από τη διοίκηση σε ότι αφορά τον σχεδιασμό στο ρόστερ της ομάδας. Υπάρχει εμπιστοσύνη στις προτάσεις μου και από την πλευρά μου ήδη ενημέρωσα την διοίκηση για την αποχώρηση του Κοσκινά και για 2-3 προσθήκες που σκέφτομαι να πραγματοποιήσω στο έμψυχο υλικό. Όλα αυτά θα εξαρτηθούν ύστερα από το κάλεσμα και το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Να δηλώσουν το παρόν οι ποδοσφαιριστές, να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται και αναλόγως θα πράξουμε.»

Για τους στόχους της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο Μιχάλης Τρίψας δήλωσε:
«Όπως ξεκινήσαμε πέρυσι με ψηλά τον στόχο, το ίδιο θα επαναλάβουμε και φέτος. Δεν γίνεται διαφορετικά. Αν δεν στοχεύεις στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, κινδυνεύεις να βρεθείς στον κίνδυνο του υποβιβασμού. Φυσικά ο στόχος δεν στηρίζεται μόνο σε αυτό που θέλουμε, αλλά και στο τι μπορούμε να κάνουμε. Πιστεύω λοιπόν ότι διαθέτουμε τα απαραίτητα για να βάλουμε και τώρα ψηλά το νήμα.»

Σε ότι αφορά τις σκέψεις του για τα παιδιά της μεγάλης Ακαδημίας, ο προπονητής του Αχιλλέα τόνισε:
«Στο χρονικό διάστημα που προλάβαμε να παίξουμε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, οι κινήσεις μου …πρόδιδαν πως ήμουν αποφασισμένος να δώσω χρόνο συμμετοχής στα παιδιά της Ακαδημίας μας. Κάτι ανάλογο θα πράξω και στην αγωνιστική περίοδο που θα ακολουθήσει. Η καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα, καλό είναι να προωθείται στα επίσημα πρωταθλήματα της ερασιτεχνικής ομάδας. Κάπως έτσι μπαίνουν τα σωστά θεμέλια στο μέλλον του κάθε σωματείου.»

Για το δίπλωμα προπονητή ο Μιχάλης Τρίψας κατέληξε:
«Έχω τελειώσει ήδη με το UEFAC, για περαιτέρω προόδους και σε ότι αφορά το UEFAB, βρίσκομαι σε αναμονή. Η σημερινή κατάσταση έχει ανάψει «κόκκινο» στις σχολές προπονητών. Με την πρώτη ευκαιρία θα διεκδικήσω να βελτιώσω το δίπλωμα προπονητικής.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr