background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: ‘‘Μαρτύριο’’ για τον Παναιγιάλειο η διακοπή του πρωταθλήματος

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ 9ο ΟΜΙΛΟ Ο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Πάει πίσω το πρωτάθλημα στον 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στους μελανόλευκους. Παραμένουν στις υποχρεώσεις των προπονήσεων σε καλοκαιρινές συνθήκες, αρχίζουν να χάνουν πάλι έδαφος από την αγωνιστική άνοδο των τελευταίων αγώνων στους οποίους παρέμειναν αήττητοι και βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Στην χθεσινή προπόνηση της Τετάρτης οι περισσότεροι παίκτες θα προτιμούσαν να έπαιζαν με τον ΠΑΟ Βάρδας όπως ήθελε το πρόγραμμα πριν αναβληθούν οι τελευταίοι αγώνες, να έκαναν τη νίκη και να ησύχαζαν με το σενάριο της παραμονής. Πλέον είναι υποχρεωμένοι να παρατείνουν τις προπονήσεις μέχρι την επανέναρξη των αγώνων, προσπαθώντας να διατηρηθούν σε αυτά τα επίπεδα που με πολύ κόπο είχαν φτάσει, ύστερα από την πολύμηνη πανδημία.

Καϊάφας για Αχαϊκή: ‘‘Δεχτήκαμε άνανδρη επίθεση’’

Χαρακτηριστικά και τα λόγια του γενικού αρχηγού Γιώργου Καϊάφα: «Αυτό που μας έτυχε είναι το χειρότερο για την ομάδα μας. Είχε βρει τον απαραίτητο ρυθμό, την καλή ψυχολογία και την νοοτροπία του νικητή και δυστυχώς μας πάνε πίσω. Δεν λέω ότι αυτή η αναβολή δεν είναι μπελάς και για τα υπόλοιπα σωματεία του ομίλου μας, θεωρώ όμως ότι την πληρώνει περισσότερο ο Παναιγιάλειος».
Για την επίθεση που δέχτηκε στην Αχαγιά, ο Γιώργος Καϊάφας απάντησε: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά των παικτών και των ανθρώπων της διοίκησης της Αχαϊκής, γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Δεχτήκαμε άνανδρη επίθεση χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, αιφνιδιαστήκαμε, δεν το περιμέναμε. Προσωπικά έχω …κληρονομήσει μελανιά στα πλευρά και φανταστείτε ότι ποτέ και από καμιά θέση, δεν είχα βρεθεί στο παρελθόν στο δρόμο και ως αντίπαλος της Αχαϊκής. Το ξεχνάμε, κοιτάζουμε μπροστά, ελπίζοντας να μην συναντάμε τέτοιου είδους «φιλοξενία» και συμπεριφορά».

Τραυματίες οι Μαυρόπουλος και Βλάχος

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο, δεν έλαβαν μέρος οι τραυματίες Βασίλης Μαυρόπουλος και Νίκος Βλάχος.
Ο Μαυρόπουλος υποφέρει από χτύπημα που δέχτηκε στην Αχαγιά, ενώ ο Βλάχος από θλάση.
Πάντως και για τις δυο περιπτώσεις διοίκηση και τεχνική ηγεσία αισιοδοξούν ότι θα έχουν στη διάθεσή τους και τους δυο παίκτες στα παιχνίδια που ακολουθούν.
Για το Δημοτικό Στάδιο είναι προγραμματισμένη και η σημερινή προπόνηση.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Ναυπακτιακός Αστέρας

Η ομάδα της Ναυπάκτου με το μεγάλο μπάτζετ στις μεταγραφές, έμπειρους παίκτες για την κατηγορία, πάθος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από διοίκηση και φιλάθλους, είχε τοποθετηθεί σαν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η καραντίνα σίγουρα άλλαξε πολλά και αποσυντόνισε τον Αστέρα. Η επανεκκίνηση τον βρήκε να γνωρίζει την ήττα από τον Πάμισο, να έχει ενισχυθεί με νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και ο …δικός μας Βαγγέλης Γκάτσης, να αλλάζει τον προπονητή Δημήτρη Τομπάζη με τον Νίκο Κουρμπανά.

Αλλά και πάλι το κακό να συνεχίζεται, αφού ακολούθησε η εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Αχαϊκή, έκανε αμέσως μετά δυο νίκες με Διαγόρα και Διαβολίτσι, πριν πάει στη Ζάκυνθο και δεχτεί την χαριστική βολή.

Η Ζάκυνθος που κέρδιζε έδαφος από τα στραβοπατήματα του Αστέρα, επικράτησε σε βάρος του 1-0 και τον άφησε με την ψυχολογία στο ναδίρ, να πάει στην Γαστούνη χωρίς να σκοράρει (0-0), αποχαιρετώντας ουσιαστικά την υπόθεση τίτλος.

Στόχος παραμονής τώρα για τον Αστέρα

Έφτασε στο σημείο ο επίδοξος πρωταθλητής Ναυπακτιακός Αστέρας, να βρίσκεται με 15 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα, που μαθηματικά τουλάχιστον δεν του εξασφαλίζουν την παραμονή.
Το όριο παραμονής μπορεί εύκολα να ανέβει στους 19 βαθμούς, υποχρεώνοντας έτσι την ομάδα της Ναυπάκτου για δυο θετικά αποτελέσματα, που θα τα αναζητήσει χωρίς κουράγιο και με κρύα καρδιά.

Ο Διαγόρας από τους βασικούς ρυθμιστές της παραμονής

Στο πρόγραμμα του Διαγόρα Βραχνεΐκων, υπάρχουν τρία παιχνίδια «φωτιά», αφού και οι τρεις ομάδες που αντιμετωπίζει, διεκδικούν την σωτηρία τους στον 9ο όμιλο.
Συγκεκριμένα ο Διαγόρας έχει δυο συνεχόμενα παιχνίδια στα Βραχνέικα με Αχαϊκή και Παναιγιάλειο, ενώ στο φινάλε φιλοξενείται από το Διαβολίτσι. Εκ των πραγμάτων θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον μια νίκη σε αυτά τα τρία παιχνίδια και με ποιον αντίπαλο θα είναι;

Με την Αχαϊκή που θα χρειαστεί δυο νίκες, έχοντας μάλιστα να παίξει την τελευταία 13η αγωνιστική στη Ζάκυνθο, με τους γηπεδούχους να ετοιμάζουν την φιέστα του πρωταθλήματος;
Με τον Παναιγιάλειο που αν δεν έχει επικρατήσει σε βάρος του ΠΑΟ Βάρδας θα παίζει το τελευταίο του παιχνίδι και το τελευταίο του χαρτί;
Ή με το Διαβολίτσι που δεν ξέρουμε τι θα έχει κάνει στα παιχνίδια της 11ης και 12ης αγωνιστικής με Πάμισο (μέσα) και με Αχαϊκή (έξω);


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr