background img
banner
banner

Θετικός απολογισμός σε δύσκολη περίοδο

ΜΑΚΗΣ ΛΕΛΟΥΔΑΣ: «ΆΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ» – Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΣΤO PROTIONLINE.GR

Για τον Μάκη Λελούδα και τον Αλέξη Σπυρόπουλο, σήμανε το τέλος μιας εποχής στον Παναιγιάλειο, που συνοδεύτηκε με την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Το ταξίδι στην Γ΄ Εθνική σταμάτησε στις 4 αγωνιστικές, το πέρας των οποίων βρήκε αήττητο και πρωταγωνιστή τον Παναιγιάλειο.

Η εποχή της καραντίνας σημάδεψε αρνητικά τον Παναιγιάλειο, με τις απώλειες που ακολούθησαν στο ρόστερ, με την ελλιπή προετοιμασία και τα πολλά νέα πρόσωπα που ήρθαν να προστεθούν στο έμψυχο υλικό Από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου, είχε προηγηθεί κατάθεση παραίτησης, που δεν είχε γίνει αποδεκτή από την διοίκηση.

«Καλύτερα ήταν να αλλάξει και η τεχνική ηγεσία»

Ο Μάκης Λελούδας εξηγεί στo protionline.gr αν υπήρχαν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι παραίτησης ή αν θεωρήθηκε από το προπονητικό δίδυμο ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος συνεργασίας του με τον Παναιγιάλειο.

‘’Αναλάβαμε την ομάδα πριν δυο σεζόν στην Γ΄ Εθνική, σε μια δύσκολη στιγμή που όλοι πίστευαν ότι είχε πέσει κατηγορία. Καταφέραμε και πήραμε τις νίκες που έπρεπε φτάνοντας ως την τελευταία αγωνιστική να παίζουμε την κατηγορία. Δεν τα καταφέραμε όμως παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να αποφύγουμε τον υποβιβασμό.
Την επόμενη χρονιά φτιάξαμε την ομάδα έτσι ώστε να είναι έτοιμη για μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά ταυτόχρονα θέλαμε να έχουμε και τα ταλαντούχα παιδιά από την περιοχή μας.
Καταφέραμε παίζοντας σωστό ,ορθολογικό και ωραίο ποδόσφαιρο να γυρίσουμε τον κόσμο στο γήπεδο και φυσικά αυτό συνδυάστηκε με το να καταφέρουμε τον στόχο της ανόδου και της επιστροφής στην Γ΄ Εθνική’’.

Μάκης Λελούδας, Αλέξης Σπυρόπουλος

Για το αήττητο ξεκίνημα στην πρωτιά της βαθμολογίας

«Αυτήν την χρόνια ξεκινήσαμε δείχνοντας το τι μπορούσαμε να κάνουμε. Η ομάδα πρώτη στον όμιλό μας, με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και πάθος. Μετά ακολούθησε η μεγάλη διακοπή λόγω κορωνοϊου και άλλαξαν όλα, όπως και το ροστερ σε πολύ μεγάλο βαθμό».

Για την πτώση μετά την καραντίνα

«Από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας είχα προσωπικά διαφοροποιηθεί σε κάποια πράγματα που κάποιοι τα ήξεραν και κάποιοι άλλοι όχι. Για αυτούς τους λόγους αν και το πιστεύαμε ότι η ομάδα μπορεί να καταφέρει τον στόχο της, θεωρήσαμε πως θα ήταν καλύτερο να έρθει κάποιος άλλος.

Λάθη έγιναν από όλους η προσπάθεια όμως δεν μας βοήθησε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Εκτός από το δεύτερο ημίχρονο της πρώτης αγωνιστικής η ομάδα χειροκροτήθηκε απο τους φιλάθλους και αυτό λέει πολλά για εμάς αλλά πολύ περισσότερο για τους παίκτες.»

Για την μεγάλη προσπάθεια και της διοίκησης

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε και κάνει ώστε να κρατήσει το επίπεδο αυτού του ιστορικού συλλόγου υψηλό. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να καταφέρει τον στόχο της. Μου δίνετε η ευκαιρία μετά από τόσα χρόνια και σαν παίκτης αλλά και σαν προπονητής να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που ήταν πάντα δίπλα μου και στις χαρές αλλά και στις λύπες.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr