background img
banner
banner

“Κύριε Καλογερόπουλε, Σταματήστε να καθρεφτίζεστε…”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ…

Με αφορμή τη δήλωση του δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου την περασμένη εβδομάδα, που υιοθετούσε δημοσίευμα πατρινής εφημερίδας και μιλούσε για το «ανελέητο σαμποτάζ» που δέχεται από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, τα «γαλάζια στελέχη» της δημοτικής παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο», εξέδωσαν χθες ανακοίνωση, στο ίδιο μήκος κύματος με τον αρχηγό τους Χρήστο Γούτο που απάντησε την περασμένη Κυριακή.

Συγκεκριμένα οι θιγόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης κατόπιν των δηλώσεων του Δημάρχου Αιγιαλείας περί «υπόγειου πολέμου» προβαίνουν στην παρακάτω ανακοίνωση :
«Κάπως αργοπορημένα θυμηθήκατε ως δημοτική αρχή να προσπαθήσετε να πείτε την αλήθεια προς τους δημότες για τα ζητήματα του Δήμου.. Και δυστυχώς ούτε τώρα το καταφέρατε. Πάλι με τα ψέματα προσπαθείτε να επιβιώσετε, να κερδίσετε λίγη από την συμπάθεια του κόσμου στηριζόμενη αυτή τη φορά και σε ανυπόστατα δημοσιεύματα ότι υπάρχουν «γαλάζια στελέχη» που σας πολεμούν.

Να καταλάβουμε ότι βλέπετε φαντάσματα, Να σιγουρευτούμε ότι έχετε αποδεχθεί τις πολιτικές σας ήττες και την απραξία σας?

Κύριε Δήμαρχε, κατηγορείτε καταρχήν το νόμιμο δικαίωμα που είχαμε ως μέλη της αντιπολίτευσης να καταθέσουμε εναλλακτική πρόταση για τον Προϋπολογισμό. Για τα μέλη της παράταξής μας ήταν όχι μόνο δικαίωμα αλλά και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να το κάνουμε αφού εσείς ως ανάλγητη δημοτική αρχή προβλέπατε αύξηση δημοτικών τελών και δαπανών. Το δικαίωμα μας αυτό το προβάλλετε ως πολιτικό παιχνίδι, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι κύριε Δήμαρχε.

Βλέπετε «γαλάζια στελέχη» να σας πολεμούν, ενώ στην πραγματικότητα εσείς με τις ενέργειές σας πολεμάτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Απλά περιμένατε να μην σας ασκείτε καμία κριτική, όπως τα παρελθόντα έτη στην Συμπολιτεία που ήσασταν «μονοπώλιο»

Πείτε μας λοιπόν κύριε Δήμαρχε, ποια είναι αυτά τα συγκεκριμένα άτομα, αιρετοί που είναι σε επικοινωνία με το Μαξίμου και τον Πρωθυπουργό ακόμα για να μην πετύχετε εσείς και συνακόλουθα να την πληρώσει η Αιγιάλεια? Πείτε μας ακόμα και ποια είναι και τα κομματικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που είναι αποδέκτες αυτών των ισχυρισμών σας?
Αναρωτιόμαστε αν αρμόζουν στο θεσμό του Δημάρχου τα παραπάνω σχόλια – στα όρια του κουτσομπολιού – θα λέγαμε αφού τίποτα από ότι ισχυρίζεστε έχει βάση, ούτε έχετε ιδία αντίληψη, ούτε αποδεικνύεται με αποτέλεσμα να εκτίθεστε θεσμικά πλέον, συκοφαντώντας όχι πολιτικά αλλά και προσωπικά πλέον «φωτογραφίζοντας» συγκεκριμένα στελέχη.
Το πολιτικό σας ήθος δεν σας επιτρέπει όμως να πείτε την αλήθεια. Ότι δηλαδή οι επιχορηγήσεις που έχετε λάβει ως Δήμαρχος από την Κυβέρνηση ανέρχονται σε περίπου 3 και πλέον εκ. ευρώ. Λύσεις που σας δόθηκαν στο θέμα των σκουπιδιών που άλλοι Δήμαρχοι παρακαλούσαν και δεν είχαν και την “πλήρωνε” όλη η Αιγιάλεια. Τότε τα «γαλάζια στελέχη» δεν σας πολεμούσαν? Όταν κάτι δεν πάει καλά φταίνε πάντα οι άλλοι για εσάς?

Αλλά ξεχάσαμε..και όταν διώχνατε από το γραφείο σας στελέχη βουλευτών μας, πάλι εμείς σας πολεμούσαμε? Μήπως και τότε εσείς δείχνατε την εμπάθειά σας?
Εάν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τις πολιτικές σας ήττες σε έναν διευρυμένο Δήμο το κατανοούμε, δεν μπορούμε όμως να σας διώξουμε τα «φαντάσματα» που πάντα θα βλέπετε όσο αποτυγχάνετε κι όσο δεν αντέχετε την κριτική.

Τέλος και επειδή ισχυρίζεστε ,ότι εργάζεστε με σοβαρότητα και σχεδιασμό, ενημερώστε του Αιγιαλείς πολίτες άμεσα:
1.-Ποιά είναι τα αιτήματα που έχετε υποβάλλει στα αρμόδια Υπουργεία και δεν ικανοποιήθηκαν?
2.-Τα κυβερνητικά στελέχη που επισκέπτονται την πόλη μας, τα θέλετε ή σας μαλώνουν οι εταίροι σας?
Εάν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στα υψηλά καθήκοντά σας ,είμαστε εδώ για το καλό της Πόλης.
Οι παραλογισμοί τα ψέματα και τα παραμύθια που χρησιμοποιείτε ,δεν ωφελούν και δεν φέρουν αποτέλεσμα.
Οι θιγόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr