background img
banner
banner

Λιγότεροι από κάθε άλλη φορά οι ενδιαφερόμενοι για rapid test

ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ 187 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ

Μειωμένη ήταν τη Δευτέρα 17/5 η προσέλευση στον μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο για covid που διεξήχθη στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, από τις 9.00 το πρωί ως τις 2.00 μετά το μεσημέρι.

Συνολικά προσήλθαν για να υποβληθούν σε έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) 187 άτομα, ένας εκ των οποίων βρέθηκε θετικός και θα υποβληθεί σε μοριακό τεστ.
Να σημειωθεί ότι σε όλους τους εξεταζόμενους αποστέλλεται το αποτέλεσμα μέσω sms ωστόσο όσοι διαγιγνώσκονται θετικοί λαμβάνουν την ειδοποίηση από τον ΕΟΔΥ σχεδόν αμέσως.

Υπενθυμίζεται, όπως έχει ανακοινωθεί ήδη από τον δήμο Αιγιαλείας ότι ανάλογοι έλεγχοι θα διεξαχθούν και την Πέμπτη 20 Μαΐου επίσης από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι, στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Θα πρέπει ακόμη να αναφερθεί ότι στον προηγούμενο έλεγχο στο ίδιο μέρος στις 6 Μαΐου είχαν προσέλθει 252 άτομα, και στον αμέσως προηγούμενο στις 12 Απριλίου, 306. Υπήρξε δε έλεγχος που είχαν εξεταστεί 394 άτομα και αυτό ήταν στις 6 Φεβρουαρίου.

Το μειωμένο ενδιαφέρον αποδίδεται στη διάθεση των self tests από τα φαρμακεία, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ελεγχθούν, αλλά και στη… σιγουριά που παρέχουν τα εμβόλια στα οποία έχει ανταποκριθεί πλήθος Αιγιαλέων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr