background img
banner
banner

Νίκη παραμονής στη Μεσσήνη

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 1-0 ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

Η επανεκκίνηση λειτουργεί θετικά στα εκτός έδρας παιχνίδια για τον Παναιγιάλειο, αφού μετά τον Παλληξουριακό, επικράτησε και σε βάρος του Πάμισου Μεσσήνης.

Μια νίκη που τον έφερε στην 1η θέση, έχοντας όμως και το πλεονέκτημα του παραπάνω αγώνα από τον «συγκάτοικο» Ναυπακτιακό και την Ζάκυνθο που ακολουθεί, αφού έχουν κάνει το ρεπό τους,  αντίθετα με τον Παναιγιάλειο που θα το πραγματοποιήσει στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ήδη να έχει εξασφαλίσει την παραμονή του, με την σημερινή νίκη να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Καλύτερος σε όλο το παιχνίδι ο Παναιγιάλειος 

Ο Παναιγιάλειος πίεσε ψηλά από τα πρώτα λεπτά, μην αφήνοντας έτσι περιθώρια στους γηπεδούχους που μέτρησαν όλα κι όλα δυο σουτ στην εστία του Καλλιακμάνη.

Διατηρώντας ακίνδυνους τους επιθετικούς του Πάμισου, ο Παναιγιάλειος δημιουργούσε φάσεις για γκολ, φτάνοντας πολύ κοντά στο να προηγηθεί στο α΄ ημίχρονο με το τετ α τετ του Μπακατσέλου.

Ο ίδιος είχε άλλη μια καλή ευκαιρία να παραβιάσει την αντίπαλη εστία στο β΄ ημίχρονο, όπως και ο Μαυρόπουλος με κεφαλιά.

Γκολ και δοκάρι 

Ο καλός αγωνιστικός χώρος ευνόησε το τεχνικό παιχνίδι του Παναιγιάλειου, που έστω και με καθυστέρηση πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε ο Σπυρόπουλος στο 74΄.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Κουραχάνης μετά από «κλέψιμο» μπήκε στην απέναντι περιοχή και πάσαρε στον Μπούνα, με το πλασέ του τελευταίου να βρίσκει στο δοκάρι και η αγωνία για την έκβαση του ματς να διατηρείται μέχρι το τέλος.

Παναιγιάλειος: Καλλιακμάνης, Βλάχος, Καφεντζής, Παπαδόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Μαυρόπουλος, Λιάτος, Μπούνας, Σπυρόπουλος (75΄ Κουραχάνης), Μπακατσέλος (89΄ Σπηλιωτόπουλος), Καραμπούλας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr