background img
banner
banner

Νόμιμη η λειτουργία του ΣΜΑ – Απορρίφθηκε προσφυγή

Απορριπτική ήταν η απόφαση αναφορικά με προσφυγή που κατετέθη τον περασμένο Απρίλιο, κατά της απόφασης για υπαγωγή σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, και ανανεώθηκε ουσιαστικά η νομιμότητα χρήσης και λειτουργίας του χώρου.

Στο σκεπτικό της προσφυγής αναπτύχθηκε ως επιχείρημα πως ο ΣΜΑ δεν πληροί τις προβλεπόμενες νόμιμες προϋποθέσεις. Η προσφυγή κρίθηκε απαράδεκτη.

«Σεβόμαστε το ενδιαφέρον για την προστασία του περιβάλλοντος και της εύρυθμης λειτουργίας του Σταθμού, πλην όμως είναι αναμφισβήτητο και έχει αναγνωριστεί από όλους, πως μέσα σε λίγους μήνες, η δημοτική μας αρχή μετέτρεψε το ΣΜΑ από ντροπιαστική και επικίνδυνη χωματερή σε έναν σύγχρονο χώρο διαχείρισης απορριμμάτων, τηρώντας κάθε νομιμότητα. Η απόφαση επιβεβαιώνει τη σωστή κατεύθυνση που ακολουθούμε και που θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε, στον αγώνα μας για την καλύτερη αντιμετώπιση του χρονίζοντος ζητήματος των στερεών αποβλήτων» σημειώνει σε δηλώσεις του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καραίσκος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr