background img
banner
banner

Ξεκινούν οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς Αιγιάλειας

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΙΟΥ

Από το ΝΠΔΔ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» ανακοινώνεται ότι οι  εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας , ξεκινούν την Δευτέρα 10 Μαΐου.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι για το επόμενο σχολικό έτος γίνεται επαναπροσδιορισμός των γεωγραφικών ορίων για τις εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας δεδομένου ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ώστε να λειτουργήσει σε νέο σύγχρονο και επαρκή χώρο ο Δ` Δημοτικός Παιδικός Σταθμός του Αιγίου.

«Η διοίκηση του ΝΠΔΔ αφουγκραζόμενη τις ανάγκες στέγασης του Δ` Παιδικού Σταθμού και με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές του ΝΠΔΔ ολοκλήρωσε μια σειρά χρονοβόρων διαδικασιών και πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποδώσουμε ένα χώρο σύγχρονο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των φιλοξενουμένων παιδιών αλλά και των εργαζομένων»  , τονίζει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ΄. Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

Στο πλαίσιο αυτό και λαμβάνοντας υπόψιν την υπ.΄αριθμόν 12/2021 Απόφαση Δ.Σ. και δεδομένης της λειτουργίας του  Δ` Παιδικού Σταθμού στο νέο χώρο επί της οδού Παυσανίου 1 (περιοχή Σταφιδαλώνων) επαναπροσδιορίζονται τα όρια των:

  1. Α’-Β ‘Δημοτικών Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθμών Αιγίου ως εξής: Καλλιθέα- Περιμετρικής και κάτω- Μεσσηνέζη –Παγοποιείο -Κουλούρα έως και Παναγιωτοπούλων.
  2. ‘Δ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αιγίου ως εξής : Από Παναγιωτοπούλων και κάτω- Κανελλοπούλου – Κορίνθου – Ζωοδόχου Πηγής (έως Δώδεκα Βρύσες) – Συνοικισμός – Σταφιδάλωνα – Διγελιώτικα – Τέμενη – Βαλιμίτικα
  3. ‘Γ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Μυρτιάς ως εξής : Αγ. Ανδρέα Πηγής (από Δώδεκα Βρύσες) – Μυρτιά – Περιμετρικής και άνω Βουλομένο – Κούμαρι – Φωνησκαριά – Συμπολιτεία – Καμάρες

Έως 31 Μαΐου οι εγγραφές

Οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών θα ξεκινήσουν στις 10 Μαϊου και θα  διαρκέσουν μέχρι την 31η Μαΐου. Τα έντυπα αιτήσεων, τα δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής θα διατίθενται στους Δημοτικούς Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Επισημαίνεται επίσης ότι το πρόγραμμα ΕΣΠΑ (ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΝΗΠΙΩΝ-ΒΡΕΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ) θα συνεχιστεί και για το σχολικό έτος 2021-2022 στους δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Οι δημοτικοί – παιδικοί σταθμοί του δήμου Αιγιάλειας

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, εντός των ορίων του Δήμου, λειτουργούν πέντε (5) Παιδικοί Σταθμοί. Οι Παιδικοί Σταθμοί του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» είναι χώροι αγωγής, με κύριο σκοπό την παροχή ενιαίας προσχολικής αγωγής στα μικρά παιδιά του Δήμου Αιγιαλείας.

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αιγιαλείας ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις για την εκπαίδευση και προάγουν τις δεξιότητες κάθε παιδιού.

Οι Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αιγιαλείας λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 07:00 έως 15:00 κατά σχολικό έτος.

Οι Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αιγιαλείας είναι ενταγμένοι στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και είναι οι εξής:

-Α’ & B’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αιγίου :ΤΗΛ. 26910 23148 ,Ρωμανιώλη 45

-Γ΄Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αιγίου : ΤΗΛ. 26910 24393 , Μυρτιά Αιγίου

-Δ΄Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αιγίου : ΤΗΛ. 26910 23572 , Παυσανίου 1

-Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Διακοπτού : ΤΗΛ. 26910 42184

-Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ακράτας : ΤΗΛ. 26960 22494


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr