background img
banner
banner

Ξεπερνάει τον τραυματισμό του

ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανάμεσα στους φετινούς πρωταγωνιστές της πορείας του Παναιγιάλειου, βρίσκεται και ο Βασίλης Μαυρόπουλος. Ευτύχημα για τον Αιγιώτικο Σύλλογο που ο παίκτης δεν προτίμησε στην περίοδο της καραντίνας να ακολουθήσει τον δρόμο των: Αθανασόπουλου, Χριστόπουλου, Γκάτση.
Αποτελεί σταθερά μια πολύτιμη παρουσία στη μεσαία γραμμή των μελανόλευκων, αγαπάει την ομάδα της πόλης του και το αποδεικνύει σε αυτή την δύσκολη περίοδο, βάζοντας στην άκρη οικονομικά κίνητρα και «σειρήνες» από μεγαλύτερες κατηγορίες, στις οποίες αγωνιζόταν και παλαιότερα.
Σήμερα στo protionline.gr ο Βασίλης Μαυρόπουλος μιλά για το θέμα του τραυματισμού του και απαντά σε ερωτήματα όπως η αναβολή του πρωταθλήματος, ο στόχος της παραμονής και άλλα.

Πως εξελίσσεται το θέμα του τραυματισμού σου, θα δώσεις το παρόν στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Βάρδας;
Με ταλαιπωρεί ένας πόνος στη μέση και το ισχίο μου από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής ωστόσο δεν είναι κάτι σοβαρό και τις επόμενες ημέρες πιστεύω θα είμαι έτοιμος και θα δώσω κανονικά το παρόν με τη Βάρδα.

Τι σημαίνει για τον Παναιγιάλειο η αναβολή των αγώνων; Υπάρχει φόβος να χαθεί ο καλός ρυθμός που αποκτήθηκε με κόπο;
Σίγουρα ήμασταν σε καλή κατάσταση, είχαμε αποκτήσει ρυθμό και αυτοπεποίθηση με καλό σερί αποτελεσμάτων και απόδοσης και η αναβολή μας φρενάρει. Ελπίζω όμως να διατηρήσουμε το ρυθμό μας μέσω των δυνατών προπονήσεων και να παρουσιαστούμε πιο φρέσκοι και βελτιωμένοι στον αγώνα με τη Βάρδα.

Μαθηματικά η ομάδα είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει ακόμα μια νίκη χωρίς να ψάχνει συνδυασμούς άλλων αποτελεσμάτων. Πιστεύεις ότι αυτό θα είναι στις δυνατότητες του Παναιγιάλειου έχοντας να αγωνιστεί με ΠΑΟ Βάρδας και Διαγόρα Βραχνεΐκων;
Ο στόχος της παραμονής ακόμη δεν έχει επιτευχθεί και μαθηματικά κι εμείς θέλουμε να στηριχτούμε αποκλειστικά και μόνο στα δικά μας αποτελέσματα. Ένας ακόμα στόχος όμως για εμάς είναι να παραμείνουμε όσο περισσότερο γίνεται στην κορυφή ανεξάρτητα από το αν θα μας βρει εκεί το τέλος του πρωταθλήματος καθώς πλέον δεν είναι στο χέρι μας. Οπότε θα διεκδικήσουμε δυο νίκες στις δυο αγωνιστικές που απομένουν.

Ποια είναι η δική σου άποψη για το πρωτάθλημα του ενός γύρου;
Το πρωτάθλημα με τον ένα γύρο αφήνει τους πάντες αδικημένους κατά την άποψή μου. Ο προγραμματισμός των ομάδων πήγε χαμένος, τα ρόστερ άλλαξαν, η δουλειά των προπονητών στην προετοιμασία και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να επανέλθουν μετά την πρώτη καραντίνα πετάχτηκε στα σκουπίδια και επίσης δεν επέτρεψε σε καμία ομάδα και σε κανέναν ποδοσφαιριστή να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Τι βλέπεις για το μέλλον του Παναιγιάλειου στην Γ΄ Εθνική;
Το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία όπως το βλέπω μπορεί να είναι καλύτερο και να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα ο Παναιγιάλειος την επόμενη σεζόν. Ωστόσο εγώ ίσως βλέπω ρομαντικά και υποκειμενικά την κατάσταση. Ελπίζω να βρεθεί ο τρόπος να συνεχιστεί η σοβαρή κι επιτυχημένη προσπάθεια που γίνεται εδώ και δύο χρόνια από τη συγκεκριμένη διοίκηση που προσφέρει σταθερότητα και αξιοπιστία με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή.

Υπάρχουν προϋποθέσεις για να συνεχίσεις στα μελανόλευκα;
Προέχει το μέλλον του Παναιγιαλείου. Να αποφασιστεί πως θα πορευτεί η ομάδα και τότε θα έρθει η ώρα να συζητήσουμε για τη συνέχεια ή μη της συνεργασίας μας. Υπάρχει βέβαια θετική διάθεση αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για τέτοιες κουβέντες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr