background img
banner
banner

Ο υπομονετικός, οι πρώην αντιδήμαρχοι, η πεζοδρόμηση και ο υπουργός

Υπομονετικά περίμενε τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη να εξέλθει από το Αρχοντικό της Μητροπόλεως για να τον χαιρετήσει, ο πρώην αντιδήμαρχος Αιγίου Πάνος Γούσας, ανήμερα της γιορτής.

Τους δύο άντρες συνδέει φιλία ετών και παρά την παρακίνηση από τον παλιό του συνάδελφο, Χρήστο Γούτο, να ανέβει τα σκαλιά του Παναγιωτοπουλέικου για να συναντήσει τον υπουργό, αυτός δεν ενέδωσε.

Επειδή ο υπουργός αργούσε ο Γούσας, βρήκε την ευκαιρία να τα πει με στελέχη της τοπικής διακυβέρνησης, όπως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Ντίνος, αλλά και η αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας Μαρία Σταυροπούλου.

Μάλιστα με τη δεύτερη και τον σύζυγό της, τα είπαν καθήμενοι στο διπλανό «Σουρωτήρι» και όχι επί του δρόμου! Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Μητροπόλεως που έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, ο πρώην αντιδήμαρχος Έργων, επί δημαρχίας Καραφωτιά, αρκέστηκε αντί σχολιασμού να ανεβάσει στις 9 Μαΐου στο F/B το εξής σχόλιο με τις αντίστοιχες φωτό «Σήμερα βαδίζουμε στους πεζόδρομους του ωραίου Βόλου, Γκλαβάνη και Σπυρίδη, λίγο πιο πάνω στην όμορφη Καρδίτσα (Δ.Τερτίπη) και πιο δίπλα στα πανέμορφα Τρίκαλα (Γλάδστωνος Γαμβέτα)! Εκπληκτικά. Σύντομα και πάλι…»

Ο Γούσας με τον Καραφωτιά, είχαν προσπαθήσει επι θητείας τους να πεζοδρομήσουν την Κλεομένους Οικονόμου, ωστόσο οι αντιδράσεις εμπόρων στάθηκαν εμπόδιο στα σχέδια της τότε δημοτικής αρχής.

Τελικά, 2 ώρες μετά ο Βορίδης έφυγε από το Αρχοντικό και ο Γούσας ήταν ακόμα εκεί για να συναντήσει τον επί τριακονταετίας φίλο του και να θυμηθούν στην ολιγόλεπτη συνομιλία τους οικογενειακές στιγμές πριν ακόμα ο Μάκης ασχοληθεί με την πολιτική.

Από την άλλη ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών εκείνης της θητείας Καραφωτιά και νυν επικεφαλής της μεγαλύτερης παράταξης του δήμου Αιγιαλείας Χρήστος Γούτος, ήταν ο μοναδικός από την αντιπολίτευση που ανέβηκε τα σκαλιά του Παναγιωτοπουλέικου, συμμετείχε στη δεξίωση προς τιμή του υπουργού, συνομίλησε με τον ίδιο ιδιαιτέρως και όταν τον άκουγε να μιλάει για την απλή αναλογική, θυμήθηκε πώς μοιράστηκαν οι Επιτροπές στον δήμο, αλλά κρατήθηκε ένεκα της ημέρας.

Όσο για την πεζοδρόμηση τμήματος της Μητροπόλεως, ο Γούτος και η παράταξή του είναι αντίθετοι με τον τρόπο που έγιναν, στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρώην δήμαρχος Αιγίου Αποστόλης Καραφωτιάς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr