background img
banner
banner

Συνεχίζει με Μίλτο Γκόφα στο τιμόνι του ο Παναιγιάλειος

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ 

Η απογευματινή συζήτηση της Πέμπτης 5/5 με τους προπονητές του Παναιγιάλειου Μάκη Λελούδα και Αλέξη Σπυρόπουλου, δεν είχε θετικό αποτέλεσμα. Τεχνική ηγεσία και διοίκηση συμφώνησαν από κοινού να γίνει μια αλλαγή στο τιμόνι της ομάδας, που μπορεί να στεφθεί με επιτυχία και την επίτευξη του στόχου, μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Το πρωί της Παρασκευής 6/5, η διοίκηση του Παναιγιάλειου συναντήθηκε με τον Μίλτο Γκόφα (διέκοψε τη συνεργασία του με τη Νέα Αρτάκη) και συμφώνησαν για συνεργασία μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Μάκης Λελούδας, Αλέξης Σπυρόπουλος

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μελανόλευκης προσωρινής διοίκησης:

«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας του με τους προπονητές Αλέξη Σπυρόπουλο και Μάκη Λελούδα. Το Σωματείο μας τους ευχαριστεί θερμά για το πολύ σημαντικό έργο που προσέφεραν στην ομάδα και τους εύχεται από καρδιάς να έχουν υγεία, προσωπικές κι επαγγελματικές επιτυχίες και καλή συνέχεια στην μετέπειτα καριέρα τους. 

 Παράλληλα η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Μίλτο Γκόφα. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου και συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου. Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει». 

Πρώτο ραντεβού Γκόφα με ποδοσφαιριστές σήμερα στην Τέμενη 

Η σημερινή προπόνηση του Παναιγιάλειου είναι προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα και θα αποτελέσει την πρώτη ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γνωριστούν οι ποδοσφαιριστές με τον νέο προπονητή. Άλλωστε ο Μίλτος Γκόφας κατάγεται από την περιοχή μας και είναι γνώστης αρκετών προσώπων και πραγμάτων.

Εξετάζει πρόταση για τον Αστέρα Βλαχιώτη ο Αλέξης Σπυρόπουλος 

Πρόταση συνεργασίας από τον Παναγιώτη Γκουτσίδη στον Αστέρα Βλαχιώτη. Αρκετά γνωστοί από τη συνεργασία τους και με τον Παναιγιάλειο, οι δυο πλευρές δεν αποκλείεται να βρεθούν και πάλι μαζί σε ένα άλλο σωματείο.  


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr