background img
banner
banner

Αίτηση χρηματοδότησης για τον προσεισμικό έλεγχο των σχολείων

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Εντείνει τη δράση του στην κατεύθυνση της διενέργειας προσεισμικού ελέγχου σε δημοτικά κτίρια, ο δήμος Αιγιαλείας, με έμφαση στα σχολεία. Για τον λόγο αυτό, προσανατολίζεται στην υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση το λεγόμενο «Αντώνης Τρίτσης», στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», για την πράξη με τίτλο «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος) στο Δήμο Αιγιαλείας».

Μάλιστα, για την υποβολή της αίτησης προβλέπεται αναλυτική τεκμηρίωση του αιτούμενου προϋπολογισμού κατ’ εκτίμηση και με βάση τις ανάγκες και προτεραιότητες του δήμου.
Σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης σε περίπτωση που η αίτηση χρηματοδότησης περιλαμβάνει προμήθειες, εξοπλισμό κ.λπ. θα πρέπει να προσκομιστεί Πρακτικό Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών. Γι’ αυτό ακριβώς ο δήμος προχώρησε σε συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής διερεύνησης τιμών που καλείται να συντάξει το σχετικό πρακτικό διερεύνησης τιμών, συνοδευόμενο από Πίνακα προσδιορισμού μέσων τιμών υλικών (από τουλάχιστον δύο η τρείς ανεξάρτητους μεταξύ τους προμηθευτές, ανά περίπτωση), ή/και από σχετικές προσφορές και τιμοκατάλογους υλικών, ενημερωτικά φυλλάδια, με σκοπό τη διαμόρφωση της πλέον συμφέρουσας τιμής για την τεκμηρίωση του προϋπολογισμού κ.ο.κ.

Να σημειωθεί ότι σχετική απόφαση έλαβε στη συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή, ορίζοντας τα μέλη της Επιτροπής και εξουσιοδοτώντας τον δήμαρχο για τις περαιτέρω ενέργειες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr