background img
banner
banner

Γωνιές ανακύκλωσης, αιτήσεις χρηματοδότησης και προσλήψεις

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη πραγματοποιείται σήμερα, στις 2.00 το μεσημέρι, η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Αιγιαλείας, υπό την προεδρία του δημάρχου Δημήτρη Καλογεροπουλου. Από αυτά, ξεχωρίζει η λήψη αποφάσεων σχετικά με τη δημιουργία γωνιών ανακύκλωσης και τη συλλογή βιοαποβλήτων, τα αιτήματα του δήμου για χρηματοδότηση έργων στο πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης» αλλά και οι προσλήψεις που κρίνονται αναγκαίες για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών.

Τα θέματα είναι: 1. Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών της Μελέτης με τίτλο: “Δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης στον Δήμο Αιγιαλείας με Πολυκέντρα Ανακύκλωσης για Διαλογή στην Πηγή και παροχή οικονομικού εργαλείου προς τους δημότες” στο πλαίσιο της Πρόσκλησης, ΑΤ04 (Α.Π. 18214/29-9-2020) του Υπουργείου Εσωτερικών, στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». 2. Τροποποίηση της αριθ. 91/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής περί έγκρισης υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης του Δήμου Αιγιαλείας στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στην Πρόσκληση ΑΤ04 στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον», με τίτλο «Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων, Γωνιές Ανακύκλωσης και Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων» για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ». 3. Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών των Μελετών με τίτλο, «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος) στο Δήμο Αιγιαλείας», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης, ΑΤ11 (Α.Π. 14578/24-7-2020) του Υπουργείου Εσωτερικών, στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Διανομή μέσω ‘ΙΡΙΔΑ’ με UID: 60a65339e910c255f92b7085 στις 21/05/21 13:10 4. Έγκριση υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης του Δήμου Αιγιαλείας στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στην Πρόσκληση ΑΤ11 στον Άξονα Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», με τίτλο «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)» για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος) στο Δήμο Αιγιαλείας». 5. Προτεραιοποίηση των προτάσεων (αιτημάτων ένταξης) στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Δήμου Αιγιαλείας.

Και η χρήση αιγιαλού στην ατζέντα

Ακόμη, στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται τα εξής θέματα: 6. Έγκριση αναγκαιότητας πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας έως (4) μήνες βάσει του άρθρου 206 του ν. 3584/07 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 116 του Ν. 4547/2018, για κάλυψη πρόσκαιρων/εποχικών αναγκών (πυροπροστασία) του Αυτοτελούς τμήματος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολίτικης Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας». 7. Καθορισμός όρων διακήρυξης για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, προς καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με σύναψη μισθωτικής σχέσης έναντι ανταλλάγματος, που βρίσκεται επί της παραλίας της Κοινότητας Σιλιβαινιωτίκων της Δ.Ε. Ακράτας του Δήμου Αιγιαλείας, για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών. 8. Καθορισμός όρων διακήρυξης για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, προς καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με σύναψη μισθωτικής σχέσης έναντι ανταλλάγματος, που βρίσκεται επί της Κοινότητας Σιλιβαινιωτίκων της Δ.Ε. Ακράτας του Δήμου Αιγιαλείας. 9. Καθορισμός όρων διακήρυξης για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, εμβαδού 81,46 τ.μ. προς καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με σύναψη μισθωτικής σχέσης έναντι ανταλλάγματος, που βρίσκεται στη θέση «Εγκάλη» της Κοινότητας Διακοπτού του Δήμου Αιγιαλείας. 10. Έγκριση απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) σχετικά με την τρίτη (3η ) αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2021. 11. Έγκριση διαγραφής τελών Νεκροταφείου Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας. 12. Έγκριση διαγραφής καταλόγου τέλους κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, λόγω διπλοχρέωσης. 13. Έγκριση διαγραφής διοικητικών κυρώσεων επί βεβαιωμένων παραβάσεων, σύμφωνα με το άρθρο 54 του Ν. 4483/2017


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr