background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Θέλει το διπλό στην Αχαγιά ο Παναιγιάλειος

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Με τις πρώτες έξι ομάδες της βαθμολογίας να αγωνίζονται εκτός έδρας, η 10η αγωνιστική αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε ότι αφορά την άνοδο, αλλά και τον υποβιβασμό, εφ’ όσον οι ουραγοί καλούνται να «χτυπήσουν» τους υψηλά ιστάμενους.

Στην Αχαγιά ο Παναιγιάλειος

Κρίμα για τους Αιγιώτες φιλάθλους, που δεν θα τους δοθεί η ευκαιρία να θυμηθούν τις καθοριστικές αναμετρήσεις του παρελθόντος με την Αχαϊκή.
Με απαγορευτικό η προσέλευση στις κερκίδες, με ιδιαίτερα αυστηρά τα αστυνομικά μέτρα στο γήπεδο της Αχαγιάς, όπως τουλάχιστον θέλουν να διηγούνται οι φίλαθλοι (και δημοσιογράφοι) που το επισκέφτηκαν.

Κι αν παλιά παρόμοιο ντέρμπι μπορεί να έκρινε την άνοδο, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Παναιγιάλειος θέλει να σιγουρέψει την παραμονή του, η Αχαϊκή την διεκδικεί με όλες της τις δυνάμεις. Χαρακτηριστικό ότι η γηπεδούχος Αχαϊκή, βρίσκεται με 12 βαθμούς στην τελευταία πεντάδα της βαθμολογίας, ενώ ο Παναιγιάλειος θέλει να «αυγατίσει» τους 17 βαθμούς που έχει στη διάθεσή του, κάνοντας ένα ακόμα βήμα στη σιγουριά της παραμονής.

Τελευταία πρωινή αύριο η προπόνηση του Παναιγιάλειου, που θα συνδυαστεί με τα καθιερωμένα τεστ πριν το παιχνίδι της Αχαγιάς.

Διαιτητής ο Παναγιώτης Καδδάς στο ντέρμπι Αχαϊκή – Παναιγιάλειος

Αχαιός ο διαιτητής στο ντέρμπι της Αχαγιάς. Ο Παναγιώτης Καδδάς ορίστηκε να το διευθύνει και δίπλα του θα είναι βοηθοί οι: Σπήλιος Οικονόμου – Μιχάλης Ανδριανός, επίσης από τον σύνδεσμο Αχαΐας.

Στην Πάτρα παίζει η Ζάκυνθος με την Θύελλα

Ένα καθοριστικό παιχνίδι κυρίως για την Ζάκυνθο, είναι αυτό στο «Φ. Αραβαντινός» με την γηπεδούχο Θύελλα. Η Πατρινή ομάδα έχει από τώρα αποχαιρετήσει την Γ΄ Εθνική, αντίθετα με την ομάδα της Ζακύνθου που θέλει να πάρει 4 νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν, ώστε να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Απέσυρε την ένσταση η Θύελλα

Ύστερα από την ήττα της Θύελλας την προηγούμενη αγωνιστικής από το Διαβολίτσι, η διοίκηση της Θύελλας κινήθηκε προς κατάθεση ένστασης, με τον ισχυρισμό ότι η ΑΕ Διαβολιτσίου δεν είχε πάρει άδεια τέλεσης αγώνα στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν θα είχε καμιά τύχη η συγκεκριμένη ένσταση, ύστερα από την κατάθεση εγγράφου από την ομάδα του Διαβολιτσίου, το οποίο αποδείκνυε ότι υπήρχε νομιμότητα στην διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα.

Από την Γαστούνη το …κυνηγητό του Ναυπακτιακού Αστέρα

Ύστερα από την ήττα στην Ζάκυνθο, ο Ναυπακτιακός Αστέρας καλείται να κερδίσει τα παιχνίδια που απομένουν, αλλά για να υπάρξει αποτέλεσμα σε αυτόν τον στόχο, θα πρέπει κάπου να χάσει βαθμούς η Ζάκυνθος. Οπότε στην ομάδα του Νίκου Κουρμπανά απομένει να κατακτώνται τα νικηφόρα αποτελέσματα και αν κάτσει …στραβοπάτημα της Ζακύνθου, καλοδεχούμενο.
Πάντως οι γηπεδούχοι δεν θα είναι …ελαστικοί. Ευρισκόμενοι ακριβώς στο όριο του υποβιβασμού με 12 βαθμούς, θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη η Βάρδα στο Τσιλιβή

Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να μας ξεγελάσει η βαθμολογία. Στην περίπτωση του ΠΑΟ Βάρδας που βρίσκεται στην 3η θέση με 14 βαθμούς, δεν θέλει πολύ για να έρθουν τα πάνω – κάτω.
Και το λέμε αυτό γιατί η ομάδα της Βάρδας δεν έχει άλλο παιχνίδι στο γήπεδό του, αφού μετά από το Τσιλιβή παίζει εκτός με Παναιγιάλειο και Ζάκυνθο, με ενδιάμεσα να έχει το ρεπό του.
Το Τσιλιβή έχει χάσει κάθε ελπίδα παραμονής στην κατηγορία, με το νέο όμως τεχνικό δίδυμο των Ζουπάνου – Μουζάκη, να μην είναι ικανοποιημένο αν η ομάδα τους ηττηθεί από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Παίζει το τελευταίο του χαρτί ο Παλληξουριακός με το Διαβολίτσι

Dumspiro spero από τον Παλληξουριακό, με τους 7 βαθμούς στο ενεργητικό του να έχει βρεθεί στο κατώφλι των τοπικών πρωταθλημάτων. Η μαθηματική ελπίδα μπορεί να δώσει ώθηση στην ομάδα του Ληξουρίου, στο παιχνίδι της Κυριακής με το Διαβολίτσι, διεκδικώντας έτσι το θαύμα της παραμονής.
Το παιχνίδι φυσικά χρειάζεται και η φιλοξενούμενη ομάδα της Μεσσηνίας, η οποία με τους 13 βαθμούς δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα.

Νίκη με τον Διαγόρα αλλιώς υποβιβασμός για τον Πάμισο

Στην 10η θέση με 9 βαθμούς και με το πρόγραμμα που ακολουθεί να θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο για τον Πάμισο, η Μεσσηνιακή ομάδα θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο τη νίκη από τον φιλοξενούμενο Διαγόρα.

Η ομάδα των Βραχνεΐκων δηλώνει σε θέση ετοιμότητας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως πολλά έχουν δει τα μάτια μας σε αυτόν τον όμιλο και δεν αποκλείουμε κανένα αποτέλεσμα από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 23/05
17:00 Αχαϊκή – Παναιγιάλειος: Καδδάς (Αχαΐας)
17:00 Θύελλα Πατρών – Ζάκυνθος: Ματσούκας (Αιτ/νίας)
17:00 Αίας Γαστούνης – Ναυπακτιακός: Κόκκορης (Αρκαδίας)
17:00 Πάμισος – Διαγόρας: Ρηγόπουλος (Ηλείας)
14:30 Παλληξουριακός –Διαβολίτσι: Τσοπλάκος (Αιτ/νίας)
15:00 Τσιλιβή – ΠΑΟ Βάρδας: Χρονάς (Αχαΐας)
Ρεπό: Εθνικός Σκουλικάδου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr