background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Νίκη για να τελειώνουν με την παραμονή οι μελανόλευκοι

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 14:30 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΤΣΙΛΙΒΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Πρόγραμμα «φωτιά» για την ερχόμενη 9η αγωνιστική, αφού πέρα από το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Ζάκυνθο και τον Ναυπακτιακό Αστέρα, σε όλα τα υπόλοιπα όλοι θέλουν να πάρουν βαθμούς από …όλους.

Άλλωστε οι μικροί συσχετισμοί στην βαθμολογία, δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο και χωρίς ελπίδα, αφού στα τελευταία 5 παιχνίδια πολλά μπορούν να αλλάξουν.
Και ενώ οι μάχες θα μαίνονται σε όλα τα γήπεδα του ομίλου ο Παναιγιάλειος θεωρητικά έχει το πιο εύκολο έργο. Βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και αντιμετωπίζει το ουραγό και χωρίς βαθμούς Τσιλιβή.

Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να έχουν αρχίσει να αποδέχονται την πίκρα του υποβιβασμού, άλλαξαν τον προπονητή Χάρη Ράντο με τους ντόπιους Ζακυνθινούς Ζουπάνο – Μουζάκη, δεν έρχονται όμως στο Αίγιο για να χάσουν.

Με πίστη και αυτοπεποίθηση για τη νίκη ο Παναιγιάλειος

Στο Δημοτικό Στάδιο χθες η προπόνηση των μελανόλευκων, χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα και με καλή ψυχολογία για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.
Μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή Μίλτο Γκόφα, ο τιμωρημένος Νίκος Καφεντζής και την βασική 11άδα να ξεκινά λογικά πάνω στην προηγούμενη σύνθεση που είχε στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Πάμισο. Τεχνική ηγεσία και προπονητής τόνισαν στους παίκτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε καμιά περίπτωση να μην υποβαθμίσουν την αντίπαλη Ζακυνθινή ομάδα.

Στο Στάδιο σήμερα και αύριο η προετοιμασία και τα τεστ το πρωί του Σαββάτου

Δεν θα αλλάξει ο Παναιγιάλειος γήπεδο για προπόνηση μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής. Στο Στάδιο Αιγίου σήμερα το απόγευμα, για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση και νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα τεστ.

Στις 14:30 η σέντρα με το Τσιλιβή, από την Καστοριά ο διαιτητής

Συγκοινωνιακοί λόγοι επιφέρουν κάθε βδομάδα αλλαγές στην ώρα έναρξης των αγώνων. Το παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και Τσιλιβή θα ξεκινήσει στις 14:30, ώστε να υπάρχει το περιθώριο στην φιλοξενούμενη ομάδα της Ζακύνθου, να επιστρέψει εγκαίρως στην …βάση της.
Από τον σύνδεσμο Καστοριάς θα είναι ο διαιτητής Δήμος Τζάμος. Αυτό βέβαια ακούγεται κάπως ακραίο, ύστερα από την απόφαση της ΕΠΟ να σφυρίζουν τα παιχνίδια διαιτητές από όμορους Δήμους.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο συγκεκριμένος Καστοριανός διαιτητής, διαμένει αυτή την εποχή στην Κόρινθο όπως οι βοηθοί του Παναγιώτης Σπηλιώτης – Αθανάσιος Κλεπετσάνης, που ανήκουν στον σύνδεσμό Κορινθίας, οπότε ανάλογη θα είναι και η χρέωση στο εξοδολόγιο της μελανόλευκης διοίκησης.

Από τις 13:30 ξεκινούν οι αγωνίες στον όμιλο – Στο επίκεντρο το ντέρμπι κορυφής Ζάκυνθος – Ναυπακτιακός

Οι 4 συναντήσεις που περιέχουν ομάδες από Ζάκυνθο και Κεφαλονιά έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν διαφορετικές ώρες, με αποτέλεσμα στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής να έχουμε μόνο δυο παιχνίδια που ξεκινούν στις 5 το απόγευμα. Χαρακτηριστικό ότι οι βαθμοί είναι «χρυσάφι» για όλες τις αγωνιζόμενες ομάδες, που σημαίνει ότι τα παιχνίδια θα χαρακτηριστούν από πάθος, αγωνία, άγχος και ανάλογη στρατηγική και σκοπιμότητα, για τα σωματεία που θα παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ.

Ξεχωρίζει η συνάντηση στη Ζάκυνθο

Το κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι της κορυφής, είναι αυτό στη Ζάκυνθο. Η τοπική ομάδα θα επιδιώξει τη νίκη που θα την φέρει πάνω από τον πρωτοπόρο αντίπαλο, Ναυπακτιακό Αστέρα.
Ζάκυνθος και Ναυπακτιακός μετά τις ισοπαλίες στα παιχνίδια τους με τον Παναιγιάλειο, απέναντι από την Αιγιώτικη ομάδα, έχουν σαν πλεονέκτημα ότι έχουν κάνει το ρεπό τους, αντίθετα με την ομάδα του Αιγίου.

  • Ο Εθνικός Σκουλικάδου που ανέλπιστα έχει βρεθεί στην πρώτη 4άδα, θα δώσει ακόμα μια μάχη για την κατάκτηση θετικού αποτελέσματος στην Βάρδα με τον ΠΑΟ. Κανείς από τους δυο αντιπάλους δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό του, γεγονός που αυξάνει την αξία του θετικού αποτελέσματος.
  • Στα Βραχνέικα ο Διαγόρας δεν σκέπτεται απαισιόδοξα για το παιχνίδι του με τον Παλληξουριακό. Η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής στις 13:30, προέρχεται από την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με την Θύελλα Πάτρας, βλέπει μόνο τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Κεφαλονιάς.
  • Μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη κινδύνου το Διαβολίτσι, βλέπει καταστροφικό άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, απέναντι στην Θύελλα. Η Πατρινή ομάδα έχει μπλέξει άσχημα στη ζώνη υποβιβασμού. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση, βλέποντας την παραμονή στην κατηγορία να απομακρύνεται επικίνδυνα.
  • Στην Αχαγιά η Αχαϊκή υποδέχεται τον Πάμισο. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολύτιμο έδαφος μετά την ήττα τους στο Ληξούρι, έχουν δύσκολο πρόγραμμα στα τελευταία παιχνίδια, πρέπει να κερδίσουν την Κυριακή τον Πάμισο, ώστε να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους.

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr