background img
banner
banner

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: «Προβλήματα με τη μεταφορά των απορριμμάτων, από το ανελέητο σαμποτάζ της αντιπολίτευσης

ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ!»

Από το γραφείο του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, δίνεται στη δημοσιότητα η εξής δήλωση:

«Η δημοτική αρχή Αιγιαλείας, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της, έχει αποφασίσει να ενημερώνει τους δημότες λέγοντάς τους την αλήθεια για όσα συμβαίνουν, χωρίς να ωραιοποιεί καταστάσεις.

Την τρέχουσα χρονική περίοδο, έχει προκύψει ζήτημα αξιοπιστίας του Δήμου Αιγιαλείας που δεν έχει ακόμα εγκρίνει προϋπολογισμό, με ευθύνη της αντιπολίτευσης που κατά την ειδική συνεδρίαση για το θέμα, υπέβαλε και ψήφισε δική της εν γνώσει της, ΑΚΥΡΗ πρόταση με ελάχιστες διαφορές από αυτή της δημοτικής αρχής, μόνο και μόνο για να προκαλέσει καθυστερήσεις και προβλήματα στη διοίκηση του Δήμου.

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα, για τα οποία εξάλλου ο ίδιος ο δήμαρχος προειδοποίησε το δημοτικό συμβούλιο, είναι αυτό της ανασφάλειας που πλέον εκφράζουν οι Δήμοι που είναι αποδέκτες των απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας στους οικείους ΧΥΤΑ, μιας και δεν γνωρίζουν αν και πότε θα αποπληρωθούν για τις υπηρεσίες που παρέχουν. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι και η καθυστέρηση που σημειώνεται στην αποκομιδή των απορριμμάτων σε όλη την Αιγιάλεια.

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, αν είναι συμπτωματική αυτή η πρόσφατη δυσλειτουργία με δημοσίευμα (11-5-2021) μεγάλης πατρινής εφημερίδας, που μιλά ξεκάθαρα για «υπόγειο πόλεμο της ΝΔ» κατά του δημάρχου Αιγιαλείας. Ειδικότερα, στο δημοσίευμα κατονομάζονται ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στελέχη της κυβερνώσας παράταξης στην Αιγιάλεια, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι δημοτικοί σύμβουλοι που κάνουν αντιπολίτευση στο Δήμο, τα οποία εμφανίζονται να έχουν αναλάβει «πρωτοβουλίες» και να ενημερώνουν κυβερνητικά στελέχη αλλά και το περιβάλλον του πρωθυπουργού, για την κομματική προέλευση του δημάρχου Αιγιαλείας, διογκώνοντας -όπως γράφει το ρεπορτάζ- έναν ανελέητο και επικίνδυνο «πόλεμο», με τη μορφή ξεκάθαρης απόπειρας «παγώματος» αιτημάτων της Αιγιάλειας, όπως και αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Δηλαδή τι ακριβώς επιδιώκουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα στελέχη που αναφέρονται ονομαστικά, με το να σαμποτάρουν το δημοτικό έργο και να εκφράζουν «δυσαρέσκεια», άκουσον-άκουσον, επειδή η δημοτική αρχή έχει επαφές με κυβερνητικά στελέχη και προωθεί τα ζητήματα του τόπου; Επιθυμούν να γεμίσει και πάλι η Αιγιάλεια σκουπίδια; Θέλουν να μην προχωρήσει κανένα έργο και ο Δήμος να βυθιστεί στην απραξία και τη μιζέρια, επειδή οι πολίτες της Αιγιάλειας δεν ψήφισαν τη δημοτική αρχή της αρέσκειά τους. Αλήθεια θέλουν και επιδιώκουν να βρεθεί τρόπος να τιμωρήσει η Κυβέρνηση τους Αιγιαλείς για την επιλογή τους;

Δεν τολμούσαμε ούτε να το πιστέψουμε πως Αιγιαλείς αιρετοί, με τέτοιες απαρχαιωμένες και ποταπές μεθόδους, θα τολμούσαν να μετατρέπονται οι ίδιοι σε τροχοπέδη για την πρόοδο του τόπου τους έτσι απροκάλυπτα, μόνο και μόνο για να αποτύχει η δημοτική αρχή. Να όμως, που ακόμα και τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ αποκαλύπτουν ξεκάθαρα τι ακριβώς συμβαίνει, για να αντιληφθούν πλέον όλοι την πολιτική αισχρότητα όσων πολεμούν την ίδια τους την πατρίδα και τους συντοπίτες τους.

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας, τονίζει πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τις τύχες των δημοτών και να θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και την εξέλιξη του τόπου. Μαζί με τους συνεργάτες του, εργάζονται διαρκώς, με σοβαρότητα και σωστό σχεδιασμό, ώστε να επιλυθούν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τα καθημερινά μικρά και μεγάλα ζητήματα, αντιμετωπίζοντας όλα τα πολιτικά και γραφειοκρατικά εμπόδια. Στο τέλος, νικητής θα είναι μόνο το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr