background img
banner
banner

Δωρεάν θέσεις πάρκινγκ απόγευμα και βράδυ στο παλιό λιμάνι Αιγίου

Τη δωρεάν διάθεση τμήματος του Παλαιού Λιμένα Αιγίου ως χώρο προσωρινής στάσης και στάθμευσης οχημάτων κατά τη θερινή περίοδο, αποφάσισε πρόσφατα το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, εγκρίνοντας ομόφωνα τη σχετική εισήγηση του προέδρου κ. Βασίλη Χριστόπουλου.

Όπως ανέφερε η εισήγηση, στην παραλιακή ζώνη Αιγίου κατά τη θερινή περίοδο, λόγω της αυξημένης κίνησης πεζών και οχημάτων, υπάρχει ανάγκη για διάθεση χώρου προσωρινής στάσης και στάθμευσης επιβατικών οχημάτων τις απογευματινές και βραδινές ώρες, ώστε να διευκολυνθούν οι πολυάριθμοι επισκέπτες της παραλίας του Αιγίου, να υπάρξει αποσυμφόρηση της παραλιακής οδού από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και παράλληλα να δοθεί αναπτυξιακή ώθηση στα παραλιακά καταστήματα.

Το μέτρο θα ισχύσει από την 1η Ιουνίου 2021 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες από τις 6 το απόγευμα έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Η είσοδος και έξοδος των οχημάτων θα γίνεται από την πύλη του επιβατικού τμήματος του παλιού λιμένα, χωρίς να παρεμποδίζεται η χρήση του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr