background img
banner
banner

Επαφές Γούτου για την αξιοποίηση της παλιάς γραμμής του τρένου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΣΕ ΜΑΚΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Συνάντηση με το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ κ. Μάκη Κατσιγιάννη είχε στο Αίγιο ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος, μετά την ενημέρωση, ότι δεν προχώρησε το πρόσφατο αίτημα για την παραχώρηση της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής στο Αίγιο, από τον ΟΣΕ στον Δήμο Αιγιάλειας.

Ο κ. Κατσιγιάννης δεσμεύτηκε για άμεση συνάντηση του κ Γούτου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Αναπληρωτή ΔΣ του ΟΣΕ , άμεσα, για την επαναφορά του αιτήματος στο Δ.Σ του ΟΣΕ.
«Η αξιοποίηση της παλιάς γραμμής του τρένου από Αίγιο έως Διακοπτό είναι πάγιο αίτημα του Δήμου και διατυπωμένη θέση στο πρόγραμμα της Παράταξής μας. Θα το παλέψουμε μέχρι να ικανοποιηθεί» δήλωσε ο κ. Γούτος.

Θυμίζουμε ότι το αίτημα στον ΟΣΕ είχε υποβληθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αφορούσε αποχαρακτηρισμό της γραμμής, ωστόσο δεν εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του Οργανισμού.
Έτσι τώρα, ο κ. Γούτος μετά και την συνάντηση της Κυριακής με τον κ. Κατσιγιάννη στον παλιό σταθμό στην παραλία του Αιγίου, επαναφέρει το αίτημα και για το λόγο αυτό έχει κλειστεί και ραντεβού αύριο το απόγευμα στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει με στελέχη του ΟΣΕ για το θέμα.

Μάλιστα, ο κ. Κατσιγιάννης με δηλώσεις του στo protionline.gr τόνισε: «Εμείς από τη στιγμή που έγινε το νέο δίκτυο, αυτό το κομμάτι δεν χρησιμοποιείται, είναι άχρηστο, δεν υπάρχει στο μέλλον άμεση σκέψη για προαστιακό, στο συγκεκριμένο κομμάτι, θεωρώ ότι με μία καλή τεκμηρίωση και καλή θέληση από όλους, θα μπορούσε «εύκολα» να προχωρήσει. Εγώ είμαι αρκετά αισιόδοξος.
Κι εφόσον είμαι από την περιοχή (Πάτρα), είμαστε ένας νομός, είπα να έρθω να βοηθήσω όσο μπορώ κι εγώ.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr