background img
banner
banner

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΪΑ: Περιφερειακό Πρωτάθλημα και εκστρατεία ενημέρωσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Ολοκληρώθηκε αργά χθες το απόγευμα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist – Laser 4,7 που διεξήχθη στην Πάτρα το τριήμερο από 20 έως 23 Μαΐου. Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, οι ΑΙΟ ΡΙΟΥ ΙΑΣΩΝ και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών συνδιοργάνωσαν με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τον σημαντικό αυτόν αγώνα με 100 περίπου παιδιά από τη Νότια Ελλάδα να διεκδικούν θέσεις στις προεθνικές ομάδες ιστιοπλοΐας, γεμίζοντας τον Πατραϊκό με μικρά λευκά πανιά.

Ο χώρος της εγκατάστασης βρίσκεται στην Πλαζ της Πάτρας και οι αγώνες αποτέλεσαν παράλληλα μια εκστρατεία ενημέρωσης των αθλητών για την πανδημία, αφού η αξιολόγηση της κατάστασης, οι προβλέψεις που υπάρχουν για την αντιμετώπιση της Covid-19 και η γνώση των υγειονομικών πρωτοκόλλων αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Ο Ν.Ο. Αιγίου «Ο Ποσειδών» συμμετείχε με πολυπληθή αποστολή αποτελούμενη από 16 αθλητές και αθλήτριες στα σκάφη optimist (11) και laser 4.7 (5). «Ήταν μια μεγάλη αποστολή για τον ΝΟΑ σε αυτό το περιφερειακό πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ν. Ελλάδας και ο όμιλός μας έδωσε εντυπωσιακό παρόν.
Έγιναν εννέα ιστιοδρομίες στο σύνολο και οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για μια διάκριση» μας δήλωσε ο προπονητής του ΝΟΑ Γιώργος Χριστόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr