background img
banner
banner

Καθοριστικής σημασίας συνεργασία

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΓΚΟΦΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤO PROTIONLINE.GR

Από την Αρτάκη βρέθηκε στον Παναιγιάλειο ο έμπειρος προπονητής Μίλτος Γκόφας, ακολουθούμενος από πλούσιο βιογραφικό που τον θέλει να έχει περάσει από πολλές ομάδες και επαγγελματικά πρωταθλήματα. Καλαμάτα, Πανηλειακός, Ιάλυσος Ρόδου, Βύζας Μεγάρων, Αχαϊκή, Δόξα Μανωλάδας,ΠΑΟ Ρουφ, Αγία Παρασκευή, είναι κάποια από τα σωματεία που συνεργάστηκε στο παρελθόν ο νέος τεχνικός του Παναιγιάλειου, ο οποίος σημειωτέον έρχεται πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας από την ιδιαίτερη πατρίδα του.
Ο ποδοσφαιρικός αθλητισμός, με κάποια εξαίρεση τα επαγγελματικά σωματεία, βιώνει μια δύσκολη εποχή επηρεασμένη από την απραξία της καραντίνας και τις δυσάρεστες συνέπειες που μετέδωσε στην αγωνιστική και σωματική υγεία.

Τέτοιες εποχές η ανάληψη οποιασδήποτε τεχνικής ηγεσίας, εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για τους τολμηρούς που την αποδέχονται και η απόφαση του Μίλτου Γκόφα να αποδεχτεί την πρόταση της μελανόλευκης διοίκησης, περιέχει αρκετό ρίσκο.

To protionline.gr συναντήθηκε με τον νέο προπονητή του Παναιγιάλειου, για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του, τις γνώσεις του σχετικά με την ομάδα και τον όμιλο και τους στόχους του για τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια που απομένουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναιγιάλειου.

Πόσο εύκολη και με ποιες προοπτικές ήταν η απόφασή σας να αποδεχτείτε τη συνεργασία με τον Παναιγιάλειο;
Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει λόγω προγράμματος και στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα.
Ακόμα πιο δύσκολο ήταν να πεις όχι σε μια τέτοια πρόκληση από μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως ο Παναιγιάλειος.

Γνωρίζετε πράγματα από τον 9ο όμιλο και το ρόστερ του Παναιγιάλειου και πως μπορεί αυτά να σας βοηθήσουν;
Τους λόγους που ο Παναιγιάλειος άφησε κάποιους ποδοσφαιριστές να φύγουν, είναι εύκολο να τους καταλάβει κανείς, θεωρώ ότι ήταν μια αναγκαία απόφαση της διοίκησης. Από κει και πέρα προσωπικά έχω τον χρόνο να ενημερωθώ ακόμα περισσότερο για τον 9ο όμιλο, βλέποντας μάλιστα τα αντίπαλα σωματεία από βίντεο και με τις καθημερινές προπονήσεις, να γνωρίσω τις δυνατότητες που διαθέτει το έμψυχο υλικό του Παναιγιάλειου.
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα, το μόνο που απομένει είναι να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Πιστεύετε ότι η κατάκτηση του στόχου της παραμονής περιέχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και από πού θα εξαρτηθεί;
Φυσικά ο στόχος παραμονής είναι πάρα πολύ δύσκολος και ένα από τα προβλήματα που υπάρχουν είναι τα λίγα παιχνίδια που απομένουν. Το παιχνίδι που φεύγει και δεν μπορείς να πάρεις τίποτα απ’ αυτό δεν έχει επιστροφή, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μας επιτρέπονται απώλειες, τουλάχιστον στα παιχνίδια που είναι στα μέτρα μας, για να τα πάρουμε.

Υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα που μπορεί να περιέχει το υπόλοιπο πρόγραμμα προετοιμασίας και προπονήσεων στα πέντε παιχνίδια που απομένουν για τον Παναιγιάλειο;
Στον χρόνο που μας απομένει σε παιχνίδια και προπόνηση, προέχει να κερδίσουμε σε ψυχολογία, αυτοπεποίθηση, να δουλέψουμε στο κομμάτι της τακτικής. Θεωρώ ότι είναι από τα βασικά κεφάλαια που λείπουν και χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα.
Πιστεύω ότι με τη βοήθεια των παιδιών και με τη συνεχόμενη σωστή δουλειά, θα έρθουμε γρήγορα σε ένα σημείο, που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε την παραμονή μας.

Ποια είναι η υπόσχεσή σας στον φίλαθλο κόσμο του Παναιγιάλειου για την προσπάθεια που ξεκινάτε;
Δεν είμαι από τους ανθρώπους που υπόσχονται πράγματα, το μόνο που είναι σίγουρο, είναι ότι οι φίλαθλοι θα δούνε μια ομάδα, που θα κάνει προσπάθεια σοβαρή, υπεύθυνη και με πάθος να πετύχει τον στόχο της.
Φυσικά έχουμε ανάγκη τον κόσμο, έστω κι αν είναι άδεια τα γήπεδα. Αυτοί που αγαπάνε την ομάδα, θα βρουν τον τρόπο να είναι κοντά μας και να μας βοηθήσουν. Εμείς με τη σειρά μας θα κοιτάξουμε αυτό να το ανταποδώσουμε.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr