background img
banner
banner

Κρούσματα covid σε ακόμη τρία Δημοτικά Σχολεία της Αιγιάλειας

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ – ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΩ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ

Αυξάνεται ο αριθμός των σχολείων που σε μεμονωμένες περιπτώσεις παρουσιάζουν κρούσματα κορωνοϊού, γεγονός που αναγκάζει τα τμήματά τους να κάνουν μάθημα μέσω τηλεκπαίδευσης. Σε τρία ακόμη Δημοτικά Σχολεία καταγράφηκαν βεβαιωμένα κρούσματα μαθητών με τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Αιγιαλείας να πραγματοποιεί απολύμανση στους χώρους τους το απόγευμα του Σαββάτου. Επίσης, σε ένα ακόμη κρούσμα υπήρξε θετική ένδειξη για μαθητή μέσω του self test.

Πρόκειται για παιδί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου και συγκεκριμένα στο τμήμα Α1, μαθητή της Γ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και παιδί στη Γ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ροδοδάφνης. Και στις τρεις περιπτώσεις τα τμήματα ξεκινούν τηλεκπαίδευση την Δευτέρα 24 Μαΐου, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά θα κάνουν κανονικά μάθημα στα σχολεία τους. Όπως ανέφερε στο protionline.gr ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Ελευθεριώτης, ΄΄πραγματοποιήσαμε το απόγευμα του Σαββάτου τις απαραίτητες απολυμάνσεις έτσι ώστε οι μαθητές να επιστρέψουν σήμερα Δευτέρα, ασφαλείς στις τάξεις τους. Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επιβεβαιωμένα κρούσματα, ευτυχώς όμως σε μεμονωμένες περιπτώσεις΄΄.

Εν τω μεταξύ, κλειστό θα παραμείνει σήμερα το Α1 τμήμα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου λόγω της ύπαρξης θετικού self test σε μαθητή.

Να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του Δημοτικού Σχολείου Ροδοδάφνης παρότι δεν συστεγάζονται αλλά επειδή χρησιμοποιείται κοινό προαύλιο με το Νηπιαγωγείο Ροδοδάφνης, έγινε απολύμανση και στο δεύτερο σχολείο για παν ενδεχόμενο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr