background img
banner
banner

Μέτριο και χωρίς γκολ το παιχνίδι στην Αχαγιά

Χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο στην Αχαγιά, ο Παναιγιάλειος υποχρέωσε την γηπεδούχο Αχαϊκή στην πρώτη απώλεια εντός έδρας, ύστερα από τρεις συνεχόμενες νίκες.  Πολύ λίγες οι φάσεις στις δυο απέναντι εστίες, που είχαν σαν αποτέλεσμα ένα μέτριο χωρίς γκολ θέαμα.

Την μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών είχε η Αχαϊκή, που αγωνιά να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, γύρισε καλύτερα την μπάλα στα τελευταία λεπτά, όταν οι μελανόλευκοι έδειχναν κουρασμένοι, χωρίς όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο τερματοφύλακας Καλλιακμάνης, ο οποίος στις λίγες περιπτώσεις που χρειάστηκε κινήθηκε αποτελεσματικά στην υπεράσπιση της εστίας του.

Ένταση και φωτιές στο γήπεδο της Αχαϊκής 

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι στην Αχαγιά, αφού με το καλημέρα η αποστολή του Παναιγιάλειου δέχθηκε επίθεση με την άφιξή της στο γήπεδο.

Υπήρξαν και κάποιες συμπλοκές φιλάθλων έξω από το γήπεδο, σε ένα σημείο πίσω από την εστία του Καλλιακμάνη, όπου ξέσπασε πυρκαγιά ύστερα από ρίψη καπνογόνου και χρειάστηκε η παρουσία της Πυροσβεστικής για να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο.

Περισσότερο επικίνδυνος στο ξεκίνημα ο Παναιγιάλειος 

Με πρωταγωνιστή τον Μπούνα ο Παναιγιάλειος, κινήθηκε πρώτος απειλητικά απέναντι στην εστία του τερματοφύλακα της Αχαϊκής Μπακάλη.

Στο 3΄ το σουτ που επιχείρησε ο Μπούνας απέκρουσε με το κεφάλι ο Λίπι και στο 17΄ ο μελανόλευκος επιθετικός αποκρούστηκε από τον Μπακάλη.

Στο 29΄ ο Μπούνας σέντραρε στο 2ο δοκάρι, ο Καραμπούλας γύρισε στη μικρή περιοχή, εκεί που πρόλαβε να απομακρύνει σωτήρια ο Ρίζλι.

Στο 32΄επιχείρησε σουτ ο Μαυρόπουλος, που κόντραρε στους αμυντικούς για να μπλοκάρει στη συνέχεια ο Μπακάλης, προ του Παπαδόπουλου που κυνήγησε τη φάση.

Έπεσε ο ρυθμός στο β΄ μέρος 

Η κούραση των ποδοσφαιριστών, η αφόρητη ζέστη, η αγωνία για το αποτέλεσμα, περιόρισαν το αγωνιστικό τέμπο του β΄ ημιχρόνου. Ελάχιστες οι φάσεις στις δυο εστίες, με καλύτερη το σουτ του Μητρόπουλου στο 76΄, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καλλιακμάνη.

Παναιγιάλειος: Καλλιακμάνης, Μπακατσέλος, Καφεντζής, Παπασπηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας (90΄ Σπανογιάννης), Λιάτος, Καραμπούλας, Κουραχάνης (71΄ Σκούτας), Σπυρόπουλος (79΄ Μπάσα).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr