background img
banner
banner

Ξεχωρίζει η σύναψη νέας σύμβασης με ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αιγιαλείας τη Τρίτη 18/5 το μεσημέρι, με 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τη δημοτική αρχή να φέρνει προς έγκριση την νέα σύμβαση εναπόθεσης απορριμμάτων στο ‘’ΧΥΤΥ Δελφών’’ που απομακρύνει τα ‘’σύννεφα’’ που είχαν μαζευτεί το τελευταίο διάστημα στο Δήμο σχετικά με τη διαχείρισή τους. Συγκεκριμένα τα θέματα έχουν ως εξής:

1. Σύσταση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών στο πλαίσιο της Πρόσκλησης, ΑΤ11 (Α.Π. 14578/24-07-2020) με τίτλο «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)» του Υπουργείου Εσωτερικών, στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».
2. Έγκριση Πρακτικού – Γνωμοδότησης Αιτιολογήσεων Β’ Φάση της Ανοικτής διαδικασίας για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο: «Τσιμεντοστρώσεις – Ασφαλτοστρώσεις στις Τ.Κ. Κουνινάς, Μελισσίων και στις περιοχές Κάτω Πτέρη & Αγίου Ανδρέα» Δήμου Αιγιαλείας.
3. Έγκριση μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, κριτηρίου αξιολόγησης και όρων διακήρυξης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ασφαλίστρων μεταφορικών μέσων & ΜΥΣ Τσιβλού» Δήμου Αιγιαλείας.
4. Αποδοχή Β΄ κατανομής από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2021, προς κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων του Δήμου μας.
5. Αποδοχή κατανομής από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2021, για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων, καθώς και των υπηρεσιών που μεταφέρθηκαν σε αυτές, σύμφωνα με το Ν. 3852/2010 και αφορούν την χρονική περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου 2021.
6. Αποδοχή κατανομής από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2021, για την 1η, 2η & 3η μηνιαία τακτική επιχορήγηση για υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων.
7. Αποδοχή κατανομής από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2021, για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας του Δήμου μας.
8. Αποδοχή Ε΄ κατανομής από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2021, προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Δήμου μας.
9. Έγκριση απόφασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, σχετικά με την δεύτερη (2η) Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2021.
10. Καθορισμός όρων διακήρυξης για την μίσθωση ακινήτων σε κεντρικό σημείο της Κοινότητας Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας προκειμένου να χρησιμεύσουν ως χώροι στάθμευσης οχημάτων.
11. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. και του Δήμου ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ για την «Αποδοχή Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) του Δήμου Αιγιαλείας και υγειονομική ταφή αυτών στον ΧΥΤΥ Δελφών».
12. Έγκριση αποφάσεως Δημάρχου σχετικά με την απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσίας: «Μεταφορά απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας λόγω έκτακτης ανάγκης προς το ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε., στον ΧΥΤΥ Δελφών», σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010».
13. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανάπλαση πλατείας, Κεντρικού δρόμου & Πεζοδρόμων και επισκευή – διαμόρφωση Κοινοτικού Καταστήματος Τ.Κ. Πλατάνου» Δήμου Αιγιαλείας.
14. Έγκριση παράτασης προθεσμίας υλοποίησης της σύμβασης της υπηρεσίας με τίτλο: «Υπηρεσίες Συμβούλου για την υποστήριξη στην κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της περιόδου 2020-2023 του Δήμου Αιγιαλείας».
15. Έγκριση χορήγησης Οριακής Προθεσμίας για το έργο: «Κατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Διακοπτού (2019)» Δήμου Αιγιαλείας.
16. Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Συμπολιτείας» Δήμου Αιγιαλείας.
17. Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή περίφραξης στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο του Πανεπιστημίου Πάτρας (πρώην Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας).
18. Έγκριση Ειδικής Δήλωσης Διακοπής Εργασιών του έργου: «Κατασκευή παιδικών χαρών του Δήμου Αιγιαλείας».
19. Έγκριση Ειδικής Δήλωσης Διακοπής Εργασιών του έργου: «Επισκευή Σχολικών κτιρίων Δ.Ε. Αιγίου» Δήμου Αιγιαλείας.
20. Έγκριση διαγραφής τελών Νεκροταφείου Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας.
21. Έγκριση διαγραφής τέλους 5% & αντιστοίχου προστίμου Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας.
22. Εξέταση αίτησης κ. Γεωργίου Φωτόπουλου του Παναγιώτη για την καταβολή αποζημίωσης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr