background img
banner
banner

Ο Χάρης Ράντος μιλάει στo protionline.gr για τη συνεργασία και την αποχώρησή του από το Τσιλιβή

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ

Ο απερχόμενος προπονητής από την ομάδα του Τσιλιβή Χάρης Ράντος, μίλησε στo protionline.gr για την παύση συνεργασίας του με την ομάδα της Ζακύνθου δηλώνοντας: «Ήταν μια απόφαση από κοινού. Με τους ανθρώπους της ομάδας είχαμε τις καλύτερες σχέσεις, αποφάσισαν να κάνουν επαναπροσδιορισμό για τη νέα χρονιά.»

Για το τι δεν πήγε καλά στην ομάδα του Τσιλιβή, ο Χάρης Ράντος απάντησε: «Προσπαθήσαμε σε όλα τα παιχνίδια αλλά δεν μας βγήκε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς, χάναμε όμως στη λεπτομέρεια. Παρατηρώντας τα αποτελέσματα στον όμιλο, βλέπουμε ότι σχεδόν όλα τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ. Μεγάλη απώλεια ήταν για μας ο τραυματισμός του ικανού επιθετικού Δημήτρη Υψηλού (ρίξη χιαστών), καθώς και ο τραυματισμός του Λιβέρη που δεν τον είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό Σκουλικάδου.»

Για το έμψυχο υλικό που διαθέτει το Τσιλιβή, ο Πατρινός κόουτς αναλύει: «Πέρα από τις ατυχίες των τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλου, το Τσιλιβή διέθετε καλούς παίκτες ποιοτικά, αλλά άπειρους για την κατηγορία. Καθήκον μας ήταν να παλέψουμε με ότι διαθέτουμε, δυστυχώς σταθήκαμε άτυχοι σε καθοριστικά σημεία και παιχνίδια.»

Για το τι σήμαινε για τον ίδιο η πρώτη του συνεργασία με ομάδα Γ΄ Εθνικής, ο Χάρης Ράντος υποστηρίζει: «Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα. Αποχωρώ με θετική αύρα, δεν το μετανιώνω και θα το ξαναέκανα αν μου δινόταν κάποια άλλη ευκαιρία. Σίγουρα με καλύτερες προϋποθέσεις στον χρόνο που θέλω να δουλέψω, αφού ως γνωστόν ανέλαβα με καθυστέρηση την ομάδα.»

Αντίπαλος πέρυσι με τον Παναιγιάλειο ο Χάρης Ράντος αφού ήταν στην τεχνική ηγεσία του Αετού Πατρών, απαντά στο τι σκέπτεται να κάνει στη συνέχεια: «Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι λίγη ξεκούραση. Το Σάββατο παντρεύομαι και καλό θα ήταν να αφοσιωθώ σε αυτή την μεγάλη απόφασή μου, να ζήσω με την γυναίκα της καρδιάς μου. Στο θέμα της προπονητικής ήμουν σε συνεργασία με τον Αετό Πατρών, που ως γνωστόν υποχρεώθηκε σε απραξία όπως όλα τα τοπικά πρωταθλήματα. Εκεί ανήκω, αλλά πρώτα θα πρέπει να μιλήσω και με τη διοίκηση.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr