background img
banner
banner

Πρωταγωνιστές οι αθλητές της ΠΑΛΕΜΟΤ στη Σκύδρα

1η ΚΑΙ 2η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΛΑΜΠΡΟΥ – 2η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ

Ο αριθμός των συμμετοχών (110) στον 1ο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος Motocross κρίνεται εντυπωσιακός δεδομένου των συνθηκών. Το πλήθος των αναβατών έδωσε βροντερό παρόν στην όμορφη πίστας της Σκύδρας ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν και οι αθλητές της ΠΑΛΕΜΟΤ.

Η αρκετή βροχή δυσκόλεψε τα πράγματα το πρωί, αλλά γνωρίζοντας πολύ καλά το σημείο και την κατάσταση, οι άνθρωπο της διοργάνωσης έδωσαν την απαραίτητη παράταση ώστε οι συνθήκες να βελτιωθούν. Πράγματι, το υπέδαφος απέτρεψε να γίνουν τα πάντα μία τεράστια λίμνη σε σημείο που έτρεξε και η μικρή κατηγορία MX65 που αρχικά η σκέψη ήταν να μην μπουν στην πίστα ώστε να μην κινδυνεύσουν οι μικροί αθλητές.

Εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις από τους 11 αναβάτες της ΠΑΛΕΜΟΤ που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στους αγώνες. Οι αθλητές κατάφεραν να φύγουν από την Σκύδρα με μια 1η και 2η θέση (MX WOMAN) μια 2η (ΜΧ2) και μια 3η (MX SENIOR) στο σύνολο του αγώνα , 3 νίκες στα σκέλη και 4 βάθρα!

MX WOMAN
Οι αδελφές Λάμπρου κυριάρχησαν στην κατηγορία , με το «Τζονάκι» να παίρνει δυο άνετες νίκες στα σκέλη και 1η στο σύνολο του αγώνα , και η Αμαλία μια 3η και μια 2η στα σκέλη με 2η θέση στο σύνολο.

ΜΧ2
Με τρομερό Came Back μετά από 11 χρόνια απουσίας και στα 34 χρόνια του ο Χρήστος Φωτόπουλος κέρδισε με άνεση το πρώτο σκέλος της χρονιάς και πήρε την 2η θέση στο 2ο σκέλος χωρίς πίσω φρένο από τα μισά του αγώνα, κατακτώντας την 2η θέση στο σύνολο του αγώνα. Ο Ηλίας Καραγιάννης είχε μια πτώση στην εκκίνηση του πρώτου σκέλους και ελαφρύ τραυματισμό, κατάφερε να τερματίσει στην 11η και 10η θέση στα σκέλη και στην 10η στον σύνολο του αγώνα.

MX SENIOR
Στην κατηγορία συμμετείχαν ο Δημήτρης Φωτόπουλος και ο Σωτήρης Βαγενάς. Ο Φωτόπουλος τερμάτισε στην 4η και 3η θέση και 3ος στη γενική κατάταξη και ο Βαγενάς με δύο 5ες θέσεις ήταν 5ος στο σύνολο

Στις κατηγορίες ΜΧ65 – ΜΧ85 συμμετείχαν 5 παιδιά από το σωματείο του Αιγίου. Στην Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. αισθάνονται όλοι πολύ υπερήφανοι για αυτά τα παιδιά, αλλά και για τα άλλα που έρχονται και προσπαθούμε να βοηθήσουν Ουσιαστικά τα ίδια αλλά και τους γονείς τους ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ μοτοσυκλέτες και εξοπλισμό για τα πρώτα τους βήματα, Δωρεάν προπονήσεις στην πίστα και συνεχή παρακολούθηση και συμβουλές για να έχουν την καλύτερη εξέλιξη που μπορούν.

ΜΧ65
Στην κατηγορία συμμετείχαν οι αδελφοί Τρακαδά, Ανδρέας και Κωνσταντίνος και ο Τάσος Δημόπουλος. Ο Ανδρέας με μια 5η και μια 6η τερμάτισε στην 6η θέση στο σύνολο. Ο Δημόπουλος με μια 7η και μια 8η τερμάτισε στην 7η θέση στο σύνολο. Ο Κωνσταντίνος στον πρώτο του αγώνα τερμάτισε στην 8η και 9η θέση και 9ος στον αγώνα.

ΜΧ85
Στην κατηγορία έτρεχαν ο Μπάζιος Χρήστος από την Πρέβεζα και ο Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης από το Βραχάτι Κορινθίας. Ποιο έμπειρος ο Χρήστος με σταθερή και γρήγορη οδήγηση πήρε μια 5η και μια 3η θέση στα σκέλη και 4η στο σύνολο. Ο Παναγιώτης συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα και τερμάτισε στην 8η και 5η θέση στα σκέλη και 6ος στο σύνολο του αγώνα.

*Ο δεύτερος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος θα διεξαχθεί 15 και 16/5 στη Σπερχειάδα και θα τον διοργανώσει το αθλητικό σωματείο ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr