background img
banner
banner

Το πρόγραμμα του Μάκη Βορίδη στο Αίγιο

Ο επίσημος προσκεκλημένος του δήμου Αιγιαλείας, υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, θα παραβρεθεί στη γιορτή για την Πολιούχο της πόλης του Αιγίου Παναγία Τρυπητή, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, το πρωί της Παρασκευής.

Πρώτος σταθμός ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Φανερωμένης Αιγίου, όπου θα παρακολουθήσει την Αναστάσιμη πανηγυρική αρχιερατική Θεία Λειτουργία, η οποία έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 10:30.

Ακολούθως ο δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, θα παραθέσει μικρή δεξίωση προς τιμή του υπουργού Εσωτερικών, στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλου.

Στη συνέχεια ο κ. Βορίδης θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΠΕΣ και θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί από τη διοίκηση της για την πορεία της σταφιδικής οργάνωσης, που γνωρίζει καλά από την περίοδο που ήταν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάκης Βορίδης, ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Αιγιαλείας το 2019, στην εκδήλωση για την  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έτσι θα έχει την ευκαιρία να τα ξαναπεί με τον πρόεδρο Βασίλη Σταθακάρο και τα μέλη της.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr